La Romexpo a inceput ieri,  si continua astazi, Expozitia Internationala Felina de Toamna – SofistiCAT – la care participa peste 200 de pisici din toate colturile lumii.

sofisticat3

Asadar, cine vrea sa admire pisicute din rase precum Persana, Exotica, Maine Coon, Norvegiana de Padure, Angora Turceasca, Sacra de Birmania, Bengaleza, British Shorthair, Abysiniana, Chartreaux, Devon Rex, Don Sphynx, Albastra de Rusia, Somali, Burma, Singapura, Sphynx, Orientala sau Siameza – o poate face, dand o fuga pana la Pavilionul F din complexul Romexpo, Bucuresti.

Citește și:

sofisticat2

Editia din aceasta toamna are ca temativa „Vestul Salbatic” – si, de aceea, numerosi proprietari de pisici, si-au insotit felinele, la expozitie, imbracati specific Vestului salbatic…

sofisticat1

 

sofis4

 

sofis5

 

sofis6

 

sofis7

 

sofis10

 

sofis11

 

sofis12

Si ieri, dar si astazi, arbitrii internationali puncteaza superbele exemplare, iar la final va avea loc concursul BEST IN SHOW. Finalistii celor patru categorii (persane si exotice, par semilung, par scurt, orientale si siameze) se vor intrece in marea finala pentru un loc pe podium. Sponsorii vor oferi premii generoase pentru finalisti, constand in hrana si accesorii pentru pisici.

Citește și:

Si, tot la expozitie, cei interesati pot achizitiona, si astazi, la preturi promotionale,  produse si accesorii destinate pisicilor – hrana, igiena, jucarii. Se organizeaza tombole cu premii, atat pentru expozanti, cat si pentru vizitatori.

Si nu trebuie uitat faptul ca, si la aceasta editie a expozitiei, ca de fiecare data, se desfasoara campania „Arata ca-ti pasa!”, in cadrul careia se strang donatii (in bani sau hrana) pentru animalele din adaposturi. Iar organizatiile pentru protectia animalelor au adus aici pisicute vaccinate si sterilizate, pentru a fi adoptate de catre iubitori.

sofis9

 

sofis8

Setari cookie