De 9619 Vizualizari

ȘOCANT! Un PISOI a mers zeci de kilometri ca să-şi regăsească stăpânii, daraceștia au făcut un lucru straniu

Povestea motanului a devenit rapid virală

ȘOCANT! Un PISOI a mers zeci de kilometri ca să-şi regăsească stăpânii, dar stăpânii au făcut un lucru straniu

Un pisoi din statul american Carolina de Nord a mers 20 de kilometri de jos pentru a se întoarce acasă, însă stăpânii au făcut un lucru straniu.

Potrivit Protecţiei Animalelor din Raleigh (Carolina de Nord), Toby, pisoiul familiei din America, fusese dat de proprietarii săi unei alte familii, însă acestuia i s-a făcut dor de primii stăpâni şi s-a întors acasă. Când l-au văzut, însă, foștii proprietari au luat animalul şi l-au dus direct la veterinar, cerând să fie eutanasiat.

Veterinarii au descoperit rapid că motanul nu suferă de nicio boală care să justifice decizia, ci e doar răcit. Aşa că Toby a fost luat de la stăpână şi mutat într-un adăpost, fiind oferit spre adopţie.

Povestea motanului a devenit rapid virală, fiind folosită de cei de la Protecţia Animalelor pentru a lansa o campanie de strângere de fonduri.

Sursa:PRO TV

Tags:

,

2 Comentarii

  1. Vilmanyi Sanda Adriana spune:

    Ce-ar fi daca le curge putin nasul de la raceala la nemernicii aceia de ”proprietari” sa fie eutanasiati? Cam asa ar fi… nu? Pisoiasul acela merita tot confortul si iubirea de care cu siguranta nu a avut parte pana acum.

  2. Vilmanyi Sanda Adriana spune:

    Si sincer imi pare rau ca nu pot sta fata in fata cu nemernicii aceia sa le spun ce am pe suflet

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X