De 12364 Vizualizari

ȘOCANT! Uite ce PROTEJA un câine acoperit cu ZĂPADĂ

ȘOCANT! Uite ce PROTEJA un câine acoperit cu ZĂPADĂ! Toată lumea știe că în Siberia iernile sunt reci și extrem de dure din pricina cantităţii impresionante de zăpadă care se așterne în această perioadă. Temperaturile scad până la minus 40 de grade şi o mică neglijenţă  te poate ucide imediat.

Exact acest lucru tragic s-a întâmplat recent în Altai, Rusia, unde o mamă şi-a abandonat copilul de numai doi ani şi l-a lăsat pe verandă când temperatura de afară era de minus 20 de grade. Apoi s-a făcut nevăzută.

Șansele de supraviețuire a copilului erau zero, însă un erou şi-a făcut apariţia şi a acţionat ca un înger păzitor, așa cum l-au numit vecinii femeii.

Câinele, care trăia în curtea unde copilul a fost abandonat, s-a aşezat peste copil şi a reuşit să-l menţină cald şi în viaţă timp de aproape două zile. Câţiva vecini au observat că patrupedul stătea nemişcat de ceva vreme şi au decis să verifice dacă totul era în regulă. De îndată ce au descoperit copilul, au înţeles rapid gravitatea situaţiei.

În ciuda încercărilor câinelui de a-l proteja cât mai bine, copilul s-a îmbolnăvit, iar în mod miraculos, acesta a supravieţuit. În acest moment se află internat, iar medicii încearcă din răsputeri să-i salveze viața, scrie publicaţia Siberian Times.

Mama copilului se confruntă cu o posibilă sentință de închisoare și pierdere dreptul de a-și crește copilul.

Un singur comentariu

  1. Eu i-as bate cu pietre sau i-as biciui in public pe astia care nu stiu lb. natala dar isi dau cu parerea si mai spun si rautati!

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X