De 896 Vizualizari

ȘOCANT- Străzi acoperite de sângele animalelor sacrificate, în cadrul unui ritual barbar!

Șuvoaie de sânge au curs prin capitala Bangladeshului

Musonul și un ritual tradițional au transformat apa de ploaie de pe străzile din capitala Dhaka din Bangladesh, în șuvoaie de sânge, informează Washington Post.

Milioane de persoane din Dhaka au sărbătorit, zilele trecute, Eid al-Adha, tradiție cunoscută în Asia de Sud sub numele de „bakri eid”, ce presupune sacrificarea animalelor – de cele mai multe ori capre, dar și cite – ca jertfă adusă divinității, urmând exemplul lui Avraam care și-a sacrificat propriul fiu. Aceasta este una dintre cele mai importante sărbători din calendarul islamic…

foto-1

Dhaka este unul dintre cele mai aglomerate orașe din lume. Pentru ca locuitorii să nu își sacrifice animalele oriunde, autoritățile au desemnat în acest an o mie de zone în care trebuia să se asigure și scurgerea sângelui rezultat în urma ritualului.

foto-2

Articolele din media locale au demonstrat, însă, că aceste măsuri de precauție nu au fost luate în serios de populație, iar în timpul ploilor abundente din această perioadă străzile din capitala Bangladesh s-au format în adevărate șuvoaie de sânge.

foto-4

Sursa foto – barenakedislam.com

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X