Sari la conținut
Home » SOCANT! Nuami Dinescu, scuipata pe strada pentru ca a adoptat un caine comunitar!

SOCANT! Nuami Dinescu, scuipata pe strada pentru ca a adoptat un caine comunitar!

Instigarea la ura fata de animale face primele victime. Din pacate, un om sufletist si cumsecade precum indragita Nuami Dinescu nu ar trebui sa cada victima unor astfel de gesturi primitive si umilitoare.

Iata prin ce a trecut:

„Acum o ora, am iesit cu Lala-catel de 5 kg, adunat dint-un camp , aruncata tot de oameni..un tinar pe bicicleta, trece pe linga mine, pe Calea Dorobanti si ma scuipa… va place? Vi se pare normal sa instigati zile in sir la ura si la violenta, vi se pare normal ce se intimpla? e doar o intrebare de om neputincios…”,  a scris Nuami Dinescu pe pagina ei de Facebook.

„Am intels ca poporul cere singe, razbunare…dar eu ce vina am?imi impart ultimii bani cu copii abandonati, ma duc la emsiuni si incerc sa sensibilizez lumea pt niste copii bolnavi si amariti, mi-am luat animale de pe strada cit am putut duce in viata mea…ce sa fac, sa umblu cu un carton pe piept eu nu sint vinovata ? eu nu am luat bani de la stat pt caini? Toate emisiunile care de citeva zile dezbat la nesfirsit pe tema acestei nenorociri nu au facut altceva decit sa scoata toata ura din oameni …indiferent de ce va fi, indiferent de turnura pe care o vor lua lucrurile vinovatii sint cei care nu facut nimic, care au luat banii si i-au folosit in alte scopuri, cei care nu merg pe jos ca-si murdaresc incaltarile, cei care nu stiu cit costa o paine ,cei care nu dau 10 E pt un ghiozdan de copil…iar multanuntal mitig de solidaritate cu parintii copilului este anuntat ca un mitig impotriva maidanezilor…atunci sa vedeti…are cineva curaj sa-si mai plimbe cainele in zona pe la ora aia? Cum e posibil sa ajungem asa????”, a mai spus indragita actrita.