De 8563 Vizualizari

ŞOCANT! Goală cu un căţel în braţe!!! Mădălina Pamfile o imită pe Eva Longoria?

Exclusiv Animal Zoo :)

untitled

O poză intrigantă circulă pe net, înfăţişând-o pe Mădălina Pamfile, fosta asistentă a lui Capatos, fosta iubită a lui Mazăre, fosta… etc.

În imagine, frumoasa brunetă pare a fi goală şi că-şi acoperă bustul cu un… căţel. Un pui de Husky. Imaginea se aseamănă foarte mult cu fotografia Evei Longoria, în care actriţa de la Hollywood apare goală, acoperindu-şi sânii cu o pisică. Poza a fost făcută pentru promovarea hranei destinată acestor animăluţe.

Copy of pamfile

Şi pentru că am fost mai mult curioşi decât intrigaţi, am căutat să vedem care este povestea din spatele pozei lui Pamfile. Aşa am descoperit că frumoasa constănţeancă nu a pozat goală, ci aproape goală, deoarece era îmbrăcată cu o rochie care abia îi acoperea bustul.

Am găsit imaginea completă şi … iată!

pamfile

4 Comentarii

  1. De fiecare data cand vad numele acestei tipe in ziare ma tot intreb de ce scrieti despre ea ???? E un NIMENI care nu a facut nimic demn de luat in seama …trash media

    • Dap…asta cam asa e! Speram sa nu va transformati si voi in ceea ce nu ne place! Vrem articole frumoase,haiose,interesante si normale…nu chestii de genu! nu imi pasa de tipele de la tv care nu promoveaza ceva inteligent!

  2. Am mai spus-o-urata,proasta si curva de mica!

  3. ValVerde spune:

    Si nici cateaua n-ave chiloti…

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X