De 1779 Vizualizari

ȘOCANT! Cum a ajuns un câine în pomul din fața blocului. „Instabil psihic sau om fără suflet…”

ȘOCANT! Un localnic din Timișoara a găsit sâmbătă dimineață, la ora 5:30 un câine în pomul din fața blocului. Localnicul a declarat că acesta a fost aruncat pe geam de stăpân pentru că l-ar fi deranjat din somn.

Întâmplarea a avut loc săptămâna trecută, în jurul orei 5.30. Un vecin a observat câinele în copac și a anunțat imediat autoritățile.

Pompierii au crezut inițial că este vorba de o glumă, însă ei au reușit să coboare animalul teafăr din copac, scrie tion.ro.

„Instabil psihic sau om fără suflet, așa se poate numi o persoană care la ora 5:30 și-a aruncat câinele pe fereastră de la etajul 4, pe motiv că la deranjat din somn. Mulțumesc pompierilor care au ajuns în scurt timp, dar inițial au crezut că este o glumă proastă”, a postat pe Facebook cel care a fotografiat animalul.
Proprietara câinelui a declarat în fața autorităților că acesta a sărit pe geam după ce a lăsat geamul deschis peste noapte.

 

Tags:

,

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X