1590 Vizualizari

ȘOCANT! Câinii din Bocșa, în PERICOL! „Este al cincilea câine… Nu mai pot să mai suport”

ȘOCANT! Câinii din Bocșa, în pericol! „Este al cincilea câine mort. Nu mai pot să mai suport”

De când legea a permis înființarea fondurilor de vânătoare prin concesiune, fonduri private pe terenul statului, câinii ciobănești ai ciobanilor sunt omorâți cu sânge rece prin otrăvire.

Acest lucru se întâmplă în Bocșa, Caraș-Severin, pe un singur fond de vânătoare. Ciobanii spun că bieții câini mor pe capete după ce prin zonă trece paznicul de vânătoare al fondului. Mai mult, oamenii au găsit momeală cu otravă aruncată prin tufele pe unde pasc oile, câinii simt mirosul, mănâncă, iar în câteva ore bietele animale mor în chinuri groaznice, potrivit infocs.ro.

Un tânăr dorește să stopeze acest fenomen și încearcă prin orice mijloc să-i ajute pe ciobanii din Banat. El a postat pe o pagină de socializare o înregistrare cu păstor din Bocșa, care umbla disperat, pe câmp, cu un câine otrăvit în spate.

„Este al cincilea câine mort. Nu mai pot să mai suport. Poliția spune să mă duc cu acte, ce acte? Să mă duc cu câinele de 100 de kg în spate 10 km? Nu mai știu ce să mă fac. Nu ne bagă nimeni în seamă. Avem cipuri, avem tot ce ne trebuie. El și fratele lui erau cei mai buni câini. Până acum mi-au mâncat lupii 10 oi”, a spus bărbatul.

Pe 28 Martie, un cățeluș de întors oile a mâncat o momeală cu otravă și, din păcate, nu a mai putut fi salvat.

“Cu părere de rau, astazi acest căteluș de întors oile a găsit o momeala cu otrava si nu a mai putut fi salvat, Daca cineva ne poate ajuta sa stopam acest fenomen ,rugam sa ne ajute!”, este mesajul unui tânăr de pe o pagină de socializare.

Un alt caine otravit la Bocsa !

Posted by Mircea Ramneantu on 10 Aprilie 2017

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X