Sari la conținut
Home » SOCANT: Caini impuscati in plina strada! In Romania! Bestia trebuie sa plateasca pentru viata cainilor pe care i-a omorat!

SOCANT: Caini impuscati in plina strada! In Romania! Bestia trebuie sa plateasca pentru viata cainilor pe care i-a omorat!

Scene socante s-au petrecut in Belciugatele, la doar 20 de kilometri de Bucuresti. Potrivit stiripedia.ro, mai multi muncitori care se aflau intr-un microbuz au observat cum un barbat de aproximativ 70 de ani scoate o arma de vanatoare si, in plina strada, incepe sa traga foc dupa foc.imagine caine 3Mai multe masini au oprit, iar barbatul le-a facut semn cu arma sa-si continue deplasarea, amenintandu-i ca, altfel, va trage. Barbatul a continuat sa traga in directia unor caini aflati pe marginea drumului. Doi dintre ei au fost nimeriti de alicele si au murit in doar cateva secunde. Politia a fost alertata, iar IPJ Calarasi a deschis o ancheta in acest caz. Barbatul a fost identificat cu rapiditate de catre politisti, potrivit carora, „omul” se numeste Guschievici Herbert si este unul dintre liderii Asociatiei de Vanatoare si Pescuit Sportiv Zimbrul din Bucuresti. El va fi cercetat de serviciul Arme Explozibili si Substante Toxice din IPJ Calarasi pentru infractiuni la legea Armelor si Munitiilor.imagine caine2Mai mult, daca trecatorii spre care barbatul ar fi indreptat arma depun plangere i s-ar putea adauga in sarcina si infractiunea de amenintare.Potrivit portalului instantelor de judecata, barbatul a mai fost cercetat in dosare penale pentru detinere nelegala de munitie de vanatoare, iar magistratii au dispus confiscarea cartuselor.