O femeie pe nume Camelia susţine că soţul nepoatei sale a asistat la o scenă demnă de filmele de groază chiar în buricul Bucureştiului. Ea spune că bărbatul a văzut cum o femeie i-a scos ochii cu un cuţit unui câine metis de ciobănesc german.

Din păcate, cei care au văzut întreaga întâmplare nu au intervenit, de frică să nu fie înjunghiaţi. Tot ea spune că în acest moment poliţia face audieri.  Iată ce spune Camelia:

„Sotul nepoatei mele conducea masina,pe strazile Bucurestiului ( Intre Foisorul de Foc si Nerva Traian pe linia de tramvai, in fata Liceului Xenopol) , cand a vazut o namila de femeie cu un cutit in mana care scotea ochii unui caine!!! ( talie maricica – asemanator unui coibanesc german) A oprit masina, a sunat la 112 si a depus plangere… Cu cainele nu stie ce s-a intamplat a fugit ingrozit . Criminala flutura agresiv cutitul plin de sange, prin fata politistilor si a lui. Niciun om din imprejurimi, care vazuse actul criminal, nu a vrut sa fie martor desi erau destui . Ne meritam soarta! A fost ridicata si dusa la sectie. Bai fratilor, mai nou traim in jungla, nu mai imi dau seama ce fel de tara este asta…aratarea aia cu chip de om putea infige oricand cutitul in orice misca, langa ea!!! INCREDIBIL!!!! SE POATE MOBILIZA CINEVA IN CAUTAREA CAINELUI???!!! ESTE TREABA DE ORE, PROBABIL :(((„