Soarta unui Pitbull abandonat și cu piciorul rupt! Videoclip emoționant cu salvarea ei.

Lumea se ferea de ea din cauză că o considerau „periculoasă”!

Pentru Karma, o femelă PitBull, speranța unei vieți mai bune se năruia cu fiecare clipă care trecea. Măcinată de durerea unui picior grav fracturat, oamenii care au trecut pe lângă ea au evitat să se apropie, deoarece era considerată un „PitBull înfricoşător”.

În zilele următoare, câinele rănit a început să sufere de foame şi în cele din urmă a renunţat la toate speranţele de supravieţuire.

Potrivit thedodo.com, din fericire, o persoană a alertat grupul de salvare „Hope For Paws” cu privire la situaţia Karme. Era epuizată şi nu voia să aibă de-a face cu nimeni.

Salvatorul a simţit deznădejdea şi disperarea Karmei şi a decis să o facă să se simtă în siguranţă în prezenţa sa. El i-a oferit câinelui nişte mâncare şi l-a mângâiat, convingându-l să meargă cu el.

Pe măsură ce Eldad a continuat să-i ofere mângâieri, câinele a înţeles că acel om se afla acolo pentru a-i oferi ajutorul!

I-a pus prudent o lesă la gât pentru a vedea dacă o acceptă şi cum reacţionează. În mod ciudat, Karma a fost destul de înţelegătoare şi nu a răspuns cu agresivitate.

Timida şi adorabila căţeluşă ştia că se lasă cu totul pe mâinile salvatorului, dar ceva i-a spus că Eldad reprezintă calea către o viață mai bună.

Soarta unui Pitbull abandonat!