Sari la conținut
Home » Situație DISPERATĂ la Târgoviște. Codin Maticiuc CERE AJUTOR! „Are Târgoviște suflet?”

Situație DISPERATĂ la Târgoviște. Codin Maticiuc CERE AJUTOR! „Are Târgoviște suflet?”

Situație DISPERATĂ la Târgoviște. Codin Maticiuc cere ajutorul internauților pentru a ajuta un bătrân de 76 de ani din Târgoviște care ajută zilnic aproximativ 100 de câini să supraviețuiască. Pensia nu este suficientă pentru a asigura hrana animalelor.
„Săptămâna trecută am fost la Târgoviște. Aflasem ca un bătrân a construit un adăpost de câini de care se ocupa singur și a cam ajuns la capătul puterilor.Domnul Cretulescu are 76 de ani și o casa cu curte lângă Târgoviște in care nu locuiește.“Asta a fost blestemul meu, dom’le ca am avut casa asta. Ca am avut unde sa-i duc. Ca dacă n-aveam aveam și eu doi-trei și gata.”Având proprietatea el a strâns aproape 100 de câini maidanezi. Peste 100 cu cei pe care ii hrănește lângă casa, mult peste 100 cu cei pe care ii hrănește “pe traseu”.
Bătrânul sta in Târgoviște și vine zilnic la cele 100’de suflete și hrănește alte câteva zeci pe drum pe care ii iubește la fel de mult. Sau cel puțin a făcut asta pana in Februarie când a făcut un infarct și de când nu mai are voie sa care.Ajutoarele moșului sunt doua: una bucata fiica care sta la București și ii da 1200 de lei pe luna ca sa țină un om la curte să-l ajute cu căratul și una bucata Mihaela care-l ajuta sa ii sterilizeze și încearcă și cu hrana. Mai exista un notar de treaba din Târgoviște care i-a adus 5 căini in grija și in schimb ii aduce bilunar niște resturi de la o fabrica de pâine. Atât.Vreau sa știu cât suflet e in TârgovișteVa spun ca moșul ia mâncare uscata de câini de la Kaufland, cam de 2000 de lei pe luna. Kaufland știu ca face enorm de multe acțiuni caritabile și mi-e rusine sa apelez la ei. Pana la urma ma gândesc sa merg pe ideea cu care oamenii apelează mereu la mine: “de ce sa o rog pe mega cântăreața cutare care nu face vreodata vreo acțiune, hai să-l rog tot pe Codin ca e mai prost și face des”. Așa ca, here goes nothing: KAUFLAND Târgoviște dai o mâna de ajutor cu niște mâncare?Sau măcar un brand de mâncare de căței care e listat la Kaufland, dacă ajuta cățeii astia eu promit sa le fac cea mai tare reclama ever. Peste tot. Mănânc și eu și postez, orice.Trecând peste asta as vrea sa știu dacă e un veterinar cu suflet in Târgoviște. In București sunt, sa stiti. Un veterinar care sa ii ia 3, măcar 2 câini pe luna care sunt bolnăviori. Promit ca nu sunt mulți ca i-am văzut. Sunt in putere și întreținuți.
Găsim unul cu suflet in Târgoviște? Ca haini la suflet ca soții Mateescu care nu se ating de maidanezi sigur găsim. Dar un baiat bun?Autorități cu suflet și inițiativa sunt la Târgoviște? Ca mos Cretulescu sa stiti ca face o treaba buna și care cam era a voastră.Vreau sa știu cât suflet e in Târgoviște și nu numai căci va las aici conturile și numărul de telefon al doamnei Mihaela care îl ajuta pe mos. Ce va promit e ce promit mereu când postez:am fost acolo, am văzut cu ochii mei, ma implic in continuare, urmăresc atent ce se face cu banii.Pentru cei care vor sa ajute: Mihaela Soare (+40 723 319 187) -o puteți suna sa va explice sau sa va ducă acoloIBAN:RO38INGB0000999902777725SWIFT:INGBROBUING BANKVa mai întreb o data: găsim ceva suflet in Târgoviște?