Sari la conținut
Home » Situație disperată la Free Life

Situație disperată la Free Life

Reprezentanţii Asociaţiei Free Life Satu Mare fac apel la sătmăreni și toți iubitori de animale să sprijine câinii fără stăpân care se află în momentul de faţă la adăpostul din zona Parcului Industrial.

Printr-un comunicat trimis pe adresa redacţiei Informției Zilei, reprezentanţii organizaţiei nonguvernamentale care a preluat de mai bine de trei ani problema câinilor comunitari explică faptul că din momentul preluării acestei problematici şi până în prezent au fost sterilizaţi peste 700 de câini şi daţi spre adopţie 350. În grija asociaţiei se află totuşi acum peste 500 de câini, aceştia fiind la adăpostul pentru câinii comunitari din zona Parcului Industrial.
„Având în vedere că problema câinilor comunitari este una a întregii comunităţi şi nu poate fi lăsată doar pe spatele câtorva oameni, iubitori de animale, solicităm ajutorul tuturor sătmărenilor pentru a putea exista în continuare. Doar cu ajutorul şi înţelegerea comunităţii locale le putem asigura câinilor aflaţi în grija asociaţiei condiţiile minime de existenţă. În lipsa ajutorului, asociaţia va fi nevoită să-şi înceteze activitatea, viaţa câinilor fiind pusă în pericol. Vom avea de ales între a-i lăsa să moară de foame sau a-i eutanasia”, se arată în comunicatul Free Life.

V.M.