De 1000 Vizualizari

Sirena din bazin!

Ilaria Molinari este o sportiva, din Italia, care s-a transformat intr-o creatura miraculoasa, la ceremonia de inaugurare a celei mai adanci piscine din lume – Y-40.

De 21 metri lungime, 18 metri latime, o adancime de 40 de metri si o suprafata acvatica de 4.300 de metri cubi, Y-40 este cea mai adanca piscina din lume. Potrivit descopera.ro, temperatura din piscina este mentinuta constant la 32-34 grade Celsius, oferind amatorilor de scufundari libertatea de a se arunca cu capul inainte si de a inota fara costum special.

Tanara Ilaria, de 37 de ani – este o sportiva de performanta, iar experienta i-a permis sa-si mentina respiratia pentru mai mult timp sub apa, pentru spectaculoasa demonstratie.

Ea a oferit un show de exceptie tuturor spectatorilor, mai ales ca a innotat in „costum” de sirena. Acesta a fost confectionat de maestrul Tosino Anfossi.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X