Sari la conținut
Home » Singur și flămând, câinele legat în bătaia soarelui a fost în cele din urmă salvat!

Singur și flămând, câinele legat în bătaia soarelui a fost în cele din urmă salvat!

Singur și flămând, câinele legat în bătaia soarelui a fost în cele din urmă salvat!

Patrupedul putea să se miște în „voie” nu mai puțin de un metru!

Pentru un cățel pe nume Estopinho, razele puternice ale soarelui și nopţile extrem de reci, împreună cu lipsa mâncării și a apei prevesteau o adevărată tragedie.

Potrivit thedodo.com, patrupedul a rămas blocat pe câmp zile întregi, legat de o grămadă de cărămizi cu o frânghie. Singura lui dorință era ca un om cu suflet mare să se îndure de el și să îl salveze.

Din fericire, el a fost găsit de voluntarii de la Project Save. Aceştia l-au transportat de urgenţă la clinică, unde au văzut cu adevărat starea critică în care se afla.

Avea anemie şi răni deschise pe tot corpul. A început tratamentul pentru bolile sale şi, în cele din urmă, a fost transferat într-o casă de plasament, unde şi-a continuat recuperarea.

Singur și flămând

Acum, dupău un tratament îndelungat, el este sănătos şi fericit şi nu mai trebuie să-şi facă griji că va fi neglijat vreodată. Urmează să își petreacă o perioadă de timp la recuperare, iar ulterior povestea lui va reuși să îi găsească o familie adevărată, acolo unde să își ducă restul zilelor fericit.