Sari la conținut
Home » Simpatice, dar extrem de feroce. Vietățile pe care toți iubitorii de pisici și le doresc

Simpatice, dar extrem de feroce. Vietățile pe care toți iubitorii de pisici și le doresc

Simpatice, dar extrem de feroce. Iubitorii de pisici se decid cu greu atunci când îți aleg o felină, deoarece sunt multe posibilități din care pot alege. Există câteva rase de pisici care își păstrează talia unui pisoi chiar și la maturitate, mai ales spre bucuria copiilor care doresc mereu un pui de pisică.Potrivit greatnews.ro, Munchkin se numără printre cele mai cunoscute rasa de pisici mici. In 1940, un medic veterinarenglez a descris pentru prima oara aceasta pisica, iar in 1953 a putut fi vazuta si in Stalingrad. In 1983, ea a fost redescoperita in Louisiana, iar din ea se trag toate pisicile Munchkin de astazi. Ea are doar 13.34 cm inaltime.

Munchkin
Simpatice, dar extrem de feroce. Bambino este o alta rasa de pisici preferata de catre cei care iubesc felinele de talie foarte mica. Obtinuta prin incrucisarea raselor Munchkin si Sphynx, Bambino este singura rasa de pisici de talie mica, fara blana. Primii pisoi din aceasta rasa au fost inregistrati in 2005, ca un experiment de incrucisare intre rase si a fost foarte bine primit de catre iubitorii de pisici.Cine își dorește o Bambino trebuie să știe că ste ceva mai sensibila decat o pisica obisnuita si are nevoie de bai regulate, dar si de protectie la schimbarile de temperatura, potrivit Wikipedia.org..Singapura este, de asemenea, o rasa de pisici mici care i-a cucerit pe iubitorii de animale Femelele au o greutate de pana la 5 kilograme, in timp ce masculii pot cantari usor peste 6 kilograme. Au ochii migdalati si foarte mari.
Singapura
Genetta este o pisicuta obtinuta din rasele Munchkin, Savannah si Bengal si a fost creata pentru a semana cat mai mult cu mamiferul african Genet, care arata mai mult ca un dihor decat ca o pisica domestica.
Genetta
Această pisică seamănă perfect cu o nevastuica. Primele pisici Genetta s-au nascut pe 13 decembrie 2006 si erau 50% Bengal. Incrucisarea dintre rase pentru a obtine o Benetta cat mai sanatoasa si care sa se adapteze cât mai bine in familii continua si in prezent.Skookum este tot o pisica de talie mica si singura care are o blana carliontata. Se deosebeste de celelalte pisicute de talie mica datorita asemanarii cu un caine de talie mica, mai ales ca se intelege foarte bine cu alte animale, dar si cu copiii.
Skookum