De 1554 Vizualizari

Simon Cowell către paparazzi: “Căţelele mele te vor face zdrenţe!”

Starul a intrat în multe belele din cauza câinilor săi. Până şi Cesar Millan l-a apostrofat!

 

Fostul cântăreţ şi juratul concursului X Factor, Simon Cowell, a dat de câteva probleme mai delicate provocate de câinii lui, două femele din rasa Toy Yorkshire Terrier.

 

Una din situaţii a avut loc zilele trecute, când micuţele patrupede (pe nume Squiddly şi Diddly) au sărit să atace un paparazzo insistent, care l-a urmărit pe Simon pe plaja din Miami, unde îl aştepta iubita cu bebeluşul lor. “Căţelele mele te vor face zdrenţe dacă nu ne laşi în pace”, i-a spus Cowell amuzat.

0302-simon-cowell-dog-attack-pcn-4

Dar asta nu e tot! Săptămâna trecută, Simon a primit un avertisment din partea poliţiei pentru că şi-a lăsat cele două căţele să se joace în nisip tot pe plaja din Miami. Ca si acum, şi atunci era însoţit de iubita lui, Lauren Silverman, şi băieţelul lor nou-născut, Eric. Simon a tratat cu umor şi această situaţie, dar a respectat cerinţele poliţistului. Care, apropo, a fost chemat chiar de paparazzi, pentru a avea un subiect mai intrigant.

0224-simon-cowell-ticket-sub-4

 

Şi a treia situaţie a fost creată chiar de renumitul dresor Cesar Millan, care a analizat câteva poze făcute de paparazzi şi s-a grăbit să-l catalogheze pe Cowell ca fiind un pic inconştient.

0228-simon-son-dog-lick-sub-infphoto-3

Ce s-a întâmplat: Una dintre căţeluşele lui Cowell s-a apropiat foarte mult de faţa bebeluşului Eric.

Ce a spus Dog Whisperer: “Pune-ţi căţeaua la punct! Trebuie să înveţe să-ţi respecte copilul, Simon! Niciodată nu trebuie să lăsăm un câine atât de aproape de copilul nostru, pentru că cel din urmă poate fi în pericol.”

0224-simon-cowell-dogs-ticket-4

Din experienţa personala, mulţi spun că Cesar a cam exagerat, dar, în esenţă, dacă toti stăpânii ar fi mai precauţi în aceste “apropieri”, accidentele nefericite ar fi mult mai puţine!”

 

 

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X