Un tânăr și-a pus viața în pericol pentru salva de la moarte un pui de pisică

Kwok Kin Wai a reușit să salveze un pui de pisică ce zăcea zace neajutorat pe o stradă aglomerată din Hong-Kong, chiar dacă pentru asta a trebuit să se ferească de mașinile care circulau cu viteză.

Camerele de supraveghere ale unui autoturism au surprins momentul în care bărbatul își riscă viața ca să salveaze mica felină. Din imagini se poate observa ca un autoturism, de culoare galbenă, era aproape s-o ucida, evitand-o chiar în ultimul moment.

Bărbatul circula regulamentar pe o motocicletă, când a devenit martor al acestei scene, a frânat, după care a oprit circulația pe cealaltă bandă de mers până când a salvat vietatea.

Kwok Kin Wai a salvat puiul de pisică, l-a luat acasă și a postat fotografii pe o rețea de socializare.

Salvatorul nu a putut păstra pisoiasul norocos, ci l-a dat spre adopţie. Doritorii nu au încetat să apară, iar în mai puţin de o ora, pisicuţa şi-a găsit o familie.

貓咪闖獅隧公路險象環生 暖男停車救走

【好有愛心】今朝一隻小花貓誤闖獅子山隧道公路,多得呢位鐵騎士落車救走小貓咪,抵讚呀! 想知「暖男」身世? >>>https://goo.gl/9bHbF7┏━━━━━━━━━━━━━━━┓┃想睇更多香港故事 即👍 港。故┗━━━━━━━━━━━━━━━┛#港故 #花貓 #獅子山隧道公路 #電單車 #鐵騎士————————【港·故】東網電視每周專題習作http://tv.on.cc/hk/?s=387講故事、講香港人的故事分享故事?inbox我哋!

Publicată de 港。故 pe Miercuri, 26 aprilie 2017