De 3599 Vizualizari

Și gulerul tău e făcut din blană de câine? Verifica-ti eticheta acum!

 

Autoritățile din întreaga lume au demascat cu mulți ani în urmă afacerile din China cu blana de câini. Nu au ținut secretă atrocitatea din fabricile de haine în care se jupoaie câini, iar pielea și blana lor ajung pantofi și accesorii vestimentare ”fashion”.

 

Organizația Peta, împreună cu actrița Olivia Munn atrag atenția asupra acestui fapt în special acum, în sezonul rece, când oamenii își achiziționează haine la preț de chilipir, fără să știe că haina pe care o pun pe pielea lor este făcută din pielea și blana unui câine.

PETAoliviamunnHORIZAD300

În China nu există penalizare pentru aceste abuzuri împotriva animalelor și împotriva oamenilor care nu doresc să îmbrace blana unui câine. Și nu doar câinii mor pentru industria fashion, ci și alte animale precum vulpi și iepuri.

 

Cum iți dai seama dacă porți piele sau blană de câine? Verifică eticheta! Dacă scrisul este în chineză, acesta este un prim semnal. In rest, doar un test de laborator îți poate spune cu exactitate dacă acea blană sau piele este de câine.

Cele mai comune obiecte vestimentare realzate de fabricile din China, folosind piele și blană de câine, sunt replicile renumitelor cizme UGG.

ugg

Și poate că sunteți obișnuiți cu blana de iepure sau de vulpe, dar cruzimea cu care sunt jupuite de vii aceste animale ar trebui să dea de gândit oricărei persoane care nu vrea să opteze pentru haine din blană sau piele artificială.

Peta a realizat un reportaj cu camera ascunsă într-o fabrică din China. Vă avertizăm că aceste imagini vă pot afecta emoțional.

Video nerecomandat copiilor!!!

 

 

3 Comentarii

  1. Vreau sa va spun ca si eu am un parpalac din oase de dinozaur din ala care a stat sub pamant milioane de ani, da ce sa-i faci daca de-abia in epoca moderna s-au inventat metode de extractie a titeiului?

  2. Praful sa se aleaga de voi de nenorociti ce sunteti !! Va costa ceva daca ati fii mai blanzi cu aceste animale ? Merita o moarte usoara ,jigodilor ce sunteti toti cei care ucideti aceste animale fara mila ,diavoli o sa va jupoaie si pe voi la fel

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X