De 5656 Vizualizari

Și-a filmat cățelușa în timp ce aducea pe lume primii ei pui! Imaginile vorbesc de la sine

Și-a filmat cățelușa în timp ce aducea pe lume primii ei pui! Imaginile vorbesc de la sine!

Stăpâna cățelușei din America, care a filmat și a vegheat ca nașterea primilor pui ai cățelușei sale să aibă loc în cele mai bune condiții, a filmat și a povestit totul despre această experiență, pentru boredpanda.com.

Iată ce povestește americanca despre această experiență: ”Pentru că erau ultimele săptămâni de gestație trebuiau depuse eforturi ca femela să accepte un loc bun pentru parturiție și alăptare, dar cu câteva zile înainte de a aduce pe lume primii ei pui, a avut loc debutul contracțiilor. Brusc, a început să piardă un lichid verde, care știam că nu este tocmai în regulă.

Am plecat imediat la un spital veterinar, când am ajuns, medicul a intervenit de urgență. Lichidul verde s-a dovedit a fi de la câțiva cățeluși care deja muriseră. Nu se știe din ce cauză, însă am rămas cu trei pui minunați, sănătoși, și cu o mamă care a fost salvată de marele nostru medic veterinar, pe ultima sută.

Puii au acum aproape o săptămână și sunt bine. Mama lor încă se recuperează. Toți cei trei copii ai ei au o casă iubitoare care îi așteaptă. Le-am ales și nume: Big și Bang pentru băieți și Farrah pentru fată, pentru că înseamnă fericire. Acesta este semnificația numelui mamei lor”, a încheiat femeia.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X