Sari la conținut
Home » Şi-a chinuit căţeluşa în ultimul hal, iar acum oamenii vor să-l omoare! Atenţie, informaţiile vă vor marca pe viaţă!

Şi-a chinuit căţeluşa în ultimul hal, iar acum oamenii vor să-l omoare! Atenţie, informaţiile vă vor marca pe viaţă!

Şi-a chinuit căţeluşa în ultimul hal, iar acum oamenii vor să-l omoare! Toată America a răsuflat uşurată. Unul dintre cei mai sadici oameni de pe suprafaţa pământului a ajuns după gratii! Milioane de oameni au plâns şi au ieşit în stradă pentru a cere dreptate pentru Puppy Doe, căţeluşa schingiuită de un bărbat pe nume Radoslaw Czerkawski din Quincy, Massachusetts! Mai mult, oamenii cer pedeapsa “ochi pentru ochi şi dinte pentru dinte”, adică moartea lui.nenorocit caineRadoslaw Czerkawski e pus sub acuzare pentru cruzimi faţă de animale. Barbatul  nu s-a împotrivit arestării.puppy doeCe s-a întâmplat cu Puppy Doe. Atenţie, detalii extrem de dureroase!Tânăra căţeluşă a fost găsită în Quincy, Mass., în luna septembrie. Era foarte grav rănită, fusese înjunghiată în coaste şi în ochi, limba îi fusese despicată cu un cuţit ca să pară de şarpe, avea multiple contuzii pe corp, oase rupte,  subnutrită…  fiind înfometată de foarte mult timp.A fost eutanasiată deoarece medicii nu au găsit altă soluţie pentru a-i curma suferinţa. Micuţa primise numele de Puppy Doe de la salvatorii ei şi drama prin care a trecut acest suflet a marcat existenţa unei naţiuni întregi. “Cum poate fi cineva atât de crud?!”, au urlat cetăţenii oraşului Quincy în plină stradă. Poliţiştii care au preluat cazul şi care l-au adus în faţa justiţiei pe nenorocitul care şi-a maltratat în aşa hal câinele, au plâns privind imaginile filmate la momentul găsirii lui Puppy Doe.puppy_doeCriminalul are 32 de ani, e originar din Polonia şi lucra ca îngrijitor pentru o femeie. În locuinţa acestei femei a fost găsită căţeluşa. Nu este clar încă dacă şi femeia a luat parte la săvârşirea acestor cruzimi.fracturi puppy doe 

radiografia arata cat de rau a fost batuta
radiografia arata cat de rau a fost batuta
Rodoslaw a fost găsit de poliţişti într-un hotel după ce au primit un pont anonim.n-PUPPY-DOE-large570Şeful Poliţiei din Quincy, Paul Keenan, a susţinut o conferinţă de presă, vizibil afectat şi el de oroarea expusă de acest caz,  în care a oferit informaţia că Rodoslaw a fost artestat şi că va avea de înfruntat o pedeapsă de cinci ani in spatele gratiilor. El a mai supus în discuţia cu jurnaliştii că acesta este cel mai grav caz de maltratare a animalelor pe care l-au întâlnit.Seful Politiei din Quincy„Au încercat să taie limba câinelui în formă de limbă de șarpe! Lucrurile pe care le-au făcut acestui câine sunt pur şi simplu oribile”, a spus procurorul Michael Morrissey.

Dr. Martha Smith-Blackmore de la Salvaţi Animalele Boston a spus în septembrie: “A fost înjunghiată în ochi! A fost arsă pe nas! Nivelul de sadism e de nedescris!”

 Comunitate din Quincy s-a mobilizat imediat în găsirea criminalului şi poliţia a reacţionat cum nu s-a putut mai bine: “Am luat această situaţie ca fiind una foarte serioasă. Detectivii noştri au muncit 24 din 24 pentru a obţine mandate de percheziţie. Ne-a luat puţin mai mult prinderea lui pentru că am vrut să fim 100% siguri că am prins omul responsabil!”, a mai spus şeful Poliţiei din Quincy miting puppy doe DSC_8347.jpg TED_7631.jpg