Shaggy a dispărut fără urmă în urmă cu peste șase ani. Stăpânii au declanşat o operaţiune disperată de căutare, însă fără succes. 

Recent, Tina Anderson a primit un telefon şi a fost întrebată dacă şi-a pierdut câinele. Fără să se gândească la trecut, aceasta a răspuns că patrupedul ei este bine. Însă, când a fost întrebată dacă numele Shaggy îi spune ceva, Anderson a fost atât de şocată încât aproape a scăpat telefonul.

Citește și:

Shaggy, o corcitură de Yorkshire Terrier şi Cocker Spaniel, a fost dus la începutul anului  la un departament de poliţie din Chicago. Iniţial, nu a fost identificat un microcip, iar fotografia lui a fost publicată în galeria cu animale fără stăpân a unei fundaţii condusă de locotenent de poliţie John Garrido şi de soţia sa, Anna, relatează marţi DPA, citată de Agerpres.

La următoarea scanare a câinelui, s-a dovedit că Shaggy avea microcip. Astfel, salvatorii au putut lua legătura cu familia Anderson.

Citește și:

„Toate microcipurile sunt de obicei inserate între omoplaţi, pe spatele câinelui. Unele dintre cele mai vechi se deplasează’”, a explicat Garrido.

După ce Shaggy  a ajuns acasă, Tina Anderson a declarat că ea și familia ei sunt uluiţi că şi-au regăsit prietenul necuvântător.

Pierderea câinelui a fost ‘”precum răpirea unui copil, ca şi cum un membru al familiei dispare”, a spus Anderson.

Unde a stat Shaggy în ultimii șase ani? Este întrebarea pe care și stăpâna și-o adresează, însă bănuieşte că după ce a fugit din curtea familiei sale a fost găsit de altcineva şi păstrat până când a scăpat din nou sau a fost abandonat.

Setari cookie