Sari la conținut
Home » Sfătuiți să nu îl adopte pentru că este prea trist, o familie decide să îi schimbe viața cățelului deprimat!

Sfătuiți să nu îl adopte pentru că este prea trist, o familie decide să îi schimbe viața cățelului deprimat!

  • de
cățelului

Sfătuiți să nu îl adopte pentru că este prea trist, o familie decide să îi schimbe viața cățelului deprimat! быстрый займ на карту без отказов 1000 рублей

Patrupedul nu se aștepta la o asemenea transformare în viața lui!

Un patruped care avea nevoie de o familie, cu o figură extrem de expresivă, a devenit misiunea unei tinere iubitoare de animale pe nume Jessica. Ea își dorea de multă vreme să adopte un cățel, iar acum venise momentul să își aleagă noul prieten cu patru picioare.

câine
câine

Pe nume Benji, el este un câine fără stăpân care a fost luat de pe străzile din Los Angeles şi dus într-un adăpost din oraș.

„Stă de 10 zile în adăpost şi nu se descurcă deloc bine”, a declarat Jessica pentru The Dodo. „El mârâia şi încerca să-i muşte pe oamenii care treceau pe lângă el. N-am văzut niciodată un câine mai trist şi ştiam că nu îl putem lăsa acolo.”

patruped
patruped

Când cei doi tineri au ajuns la adăpost şi le-au spus celor din personal că sunt interesaţi de adopţia lui Benji, angajaţii au fost uimiţi.

„Personalul de la adăpost ne-a spus că este foarte neprietenos şi a refuzat să ne ducă în zona de aşteptare ca să-l întâlnim, deoarece ‘nu este un câine care va veni la voi pentru a cere să fie mângâiat.’ Ştiam că are şanse mari să fie eutanasiat şi nu doream să permitem acest lucru.”

bucuria cățelului adoptat
bucuria cățelului adoptat

Benji a înţeles în cele din urmă că era în siguranţă.

„Îi place să vină să ne lingă şi să se joace cu jucăriile sale”, a spus Jessica. „Uneori doar se prosteşte! De asemenea, el începe să latre imediat după ce ne urcăm în maşină, ca şi cum ar spune: ‘Trebuie să ne mişcăm! Hai la drum!’”

cățel
cățel