Sari la conținut
Home » Sfârșitul plimbării, motiv de „leșin” pentru un cățel ingenios! Imagini adorabile cu un patruped amuzant

Sfârșitul plimbării, motiv de „leșin” pentru un cățel ingenios! Imagini adorabile cu un patruped amuzant

  • de

Sfârșitul plimbării, motiv de „leșin” pentru un cățel ingenios! Imagini adorabile cu un patruped amuzant.

Timpul petrecut afară cu stăpânii săi trebuie exploatat la maximum!

Un cățel rezultat dintr-o încrucişare între un Labrador şi un Basset Hound este personajul principal al următoarei povești amuzante! El nu doar că adoră plimbările împreună cu familia, însă face tot ceea ce îi stă în putință pentru a prelungi timpul petrecut afară.

Pe nume Ryder, el este un căţeluş frumos, însă atunci când Sean Tornetta, proprietarul său, nu-i îndeplineşte dorinţele, cățelul recurge la o metodă cu totul unică pentru a impresiona.

Când îşi dă seama că „joaca s-a terminat” şi este timpul să plece acasă, Ryder pune în scenă o adevărată tragedie: îngheaţă brusc, cu lesa strânsă şi, ca o vedetă de teatru, cade la pământ refuzând categoric să se mai mişte. Scena, care se repetă de fiecare dată când proprietarii îl duc la plimbare, este într-adevăr foarte distractivă.

Sfârșitul plimbării!

Extrem de talentat, cățelul nu vrea să renunțe așa ușor la timpul său petrecut în natură, iar soluția găsită de acesta a impresionat pe toată lumea! Videoclipul de mai sus a devenit extrem de viral pe rețelele sociale, toată lumea fiind convinsă de „talentul” patrupedului!