De 10485 Vizualizari

Sedinţe foto profesionale pentru câinii din adapost! Dovada că „de rasă” nu înseamnă şi „frumos”!

Un proiect realizat de iubitorii de animale

Mulţi dintre cei care doresc sa adopte fac o diferenta clara intre cainii care sunt vizibil metisi dintr-o rasă populara şi cei care au aspect de „comunitar pur sânge”.

Dar nu aveţi ceva corcitura de lup? Sau de pekinez?„, cam acestea sunt cele mai populare întrebari pe care le primesc îngrijitorii adaposturilor de câini fară stăpân. Mai mult, cei de culoare neagră sunt şi ei evitaţi, în special de părinţii care doresc să adopte un companion necuvântător pentru copii.

Având în vedere această situaţie, fotografii de la Pet Star Foto, în colaborare cu I.C.A.R. şi Dog Rescue Sweden, au realizat mai multe sedinte foto cu maidanezii dintr-un adapost situat lângă Bucureşti.  Câinii au pozat ca nişte adevărate fotomodele, cucerind inimile tuturor participanţilor la acest proiect deosebit.

„Iată că nu doar câinii de rasă sunt frumoşi!”, au concluzionat cei implicaţi, privind pozele rezultate.

Dacă doriţi să vizionati mai multe imagini, click aici!

4 Comentarii

  1. Intr-o tzara nenorocita,condusa de banditzi la cele mai inalte niveluri,evident ca cei fara aparare sunt sacrificatzi!!!Mai ales daca sunt necuvantatori si din suferintza lor se pot scoate ,,parale,,babane!!!!Sa le fie celor vinovatzi,precum victimelor!!!

  2. asta e valabil si la oameni,nu credeti?
    nu toate printesele mostenitoare sau printii mostenitori la tron sunt si frumosi,exemple sunt muuuulte

  3. Gradul de civilizatie si empatie ptr vietuitoarele nevoiase = stadiul de evolutie a unei comunitati ori popor. Cel mai simplu test: lasi niste animalute intr-o piateta si vezi cati oameni vor cauta sa le ofere un ajutor si filmezi asta in N-localitati europene. Sunt convins ca romanii care in majoritate provin din zona rurala, vor fi tare indiferenti cu ele.
    Din pacate CORUPTIA amplifica SARACIA=MEDIOCRITATE & PROMISCUITATE

  4. Ati pus poze la dimensiunea originala si au 8-10 MB. Se incarca foarte incet.

    Dorina, pune mana, munceste, ai rabdare pentru si canalizeaza-ti energia pe ceva pozitiv pentru ca ca hotii de care zici tu cu multa patima sunt alesi democratic.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X