Sari la conținut
Home » Scene emoționante pentru vedeta unui serial american! A fost nevoită să își ia adio de la câinele salvat acum 14 ani

Scene emoționante pentru vedeta unui serial american! A fost nevoită să își ia adio de la câinele salvat acum 14 ani

Scene emoționante pentru vedeta unui serial american! A fost nevoită să își ia adio de la câinele salvat acum 14 ani.

Kaley Cuoco, vedeta serialului american The Big Bang Theory, trece printr-o perioadă extrem de dificilă!

Actrița Kaley Cuoco, sau cum este ea cunoscută în faimosul serial de pe Netflix, „Penny”, și-a demonstrat de multe ori afecțiunea față de animalele de companie. A făcut din salvarea animalelor abandonate un scop în viață, fiind conștientă de însemnătatea unui astfel de gest pentru un suflet în suferință.

Din păcate, Norman, un Pit Bull salvat personal de actriță în urmă cu 14 ani, s-a stins din viață, iar actrița trece prin niște momente cu adevărat dificile. După cum a declarat și vedeta, Norman i-a fost alături mereu pe parcursul vieții, iar pierderea lui înseamnă enorm. Însă, gândul că a putut să îi ofere unui cățel o viață specială așa cum merita, va rămâne mereu întipărit în amintiri.

„Penny” l-a adoptat pe Normal când acesta avea doar doi ani!

Cățelul avea pe atunci doar doi ani de zile, dar viața s-a dovedit a fi foarte crudă cu el! Atunci când l-a văzut pentru prima oară, Norman avea unul dintre picioare rupt, dar acest fapt a determinat-o și mai mult pe vedetă să își dorească să îl ajute.

Vedeta a primit mii de comentarii de susținere, iar alte staruri de la Hollywood, precum Courteney Cox, Ashley Tisdale și Olivia Munn au ținut să fie aproape de ea în aceste momente dificile.

În memoria credinciosului patruped, Kaley Cuoco și-a schimbat poza de profil pe Instagram, și a creat o postare specială în memoria cățelului:

Nu am crezut că este posibilă o asemenea durere. Norman, ai fost pentru mine tot ceea ce îmi puteam dori timp de 14 ani. Îți mulțumesc pentru toate amintirile plăcute. Vei fi mereu în inima mea”, a adăugat actrița pe pagina personală de Instagram.

  Kaley Cuoco și Norman