Sari la conținut
Home » Scene de coșmar într-un adăpost pentru animale din Năvodari! Câini plini de sânge întinși pe jos

Scene de coșmar într-un adăpost pentru animale din Năvodari! Câini plini de sânge întinși pe jos

  • de
câini

Scene de coșmar într-un adăpost pentru animale din Năvodari! Câini plini de sânge întinși pe jos.

Poliția Animalelor a deschis o anchetă!

Pentru activiștii din orașul Năvodari, o vizită obișnuită la Centrul de Ecarisaj din Năvodari s-a transformat într-o întâmplare pe care nu o vor uita niciodată. Imaginile surprinse aduc la iveală condițiile de nedescris în care sunt nevoiți să supraviețuiască câinii din adăpostul pentru animale, administrat de Primăria Năvodari.

Mai mulți câini au fost observați în timp ce zac pe podeaua rece, plini de sânge și fără să aibă parte de ajutorul unui medic veterinar. Nimeni nu se aștepta vreodată să fie martorul unei astfel de situații, asta mai ales într-un loc în care animalele mai puțin norocoase ar fi trebuit să aibă parte de alinare, până când și-ar fi găsit o familie.

Îngrozite de situația animalelor din adăpost, două voluntare, Adriana și Adelina, au decis să vorbească despre chinul prin care sunt nevoiți să treacă câinii în adăpostul din Năvodari.

Când am intrat am rămas traumatizată. Căini prinși în crosă, târâți din boxe până în cabinetul veterinar… Am surprins imagini cu un câine în cabinetul veterinar plin de sânge, întins pe jos. Au fost depuse atunci sesizări la Poliția Animalelor”, a precizat Adriana Ionică, voluntar, potrivit Știrile PRO TV.

Medicul veterinar a fugit la vederea camerei de filmat!

Voluntarii nu acuză doar personalul centrului pentru rele tratamente aplicate animalelor, cât mai ales pe medicul veterinar, cel care ar efectua diverse proceduri fără a ține seama de chinurile la care sunt supuse animalele.

Nu pot să descriu ceea ce se întâmplă aici. Sterilizări care, de fapt, nici nu sunt sterilizări. Sunt operați pe viu… Cățeii urlă, țipă…”, susține Adelina Dumitriu, voluntar, conform sursei citate anterior.

Într-un punct de vedere transmis reprezentanților Pro Tv, Primăria Năvodari a transmis că patrupezii sângerează din cauză că sunt prinși cu crosele cu laț. Imaginile însă vorbesc de la sine.

Rămânem cu speranța că Poliția Animalelor se va ocupa cu seriozitate de această situație revoltătoare, iar vinovații vor fi nevoiți să suporte rigorile legii.

Imaginile pot fi urmărite accesând următorul link: stirileprotv.ro.