De 6381 Vizualizari

Scandal în Japonia din cauza unui patinoar amenajat peste 5.000 de pești congelați!

sursa foto - http://www.chinadailyasia.com

Va fi organizată o ceremonie de omagiu adus peștilor (!!??)

Un parc de atracții japonez, care propunea alunecarea pe o pistă înghețată admirând sub picioare siluetele a 5.000 de pești congelați, a închis patinoarul din cauza valului de critici, relatează AFP, preluată de Agerpres.

Firma care gestionează parcul Space World, situat în Kitakyushu (sud-vest), a inaugurat acest patinoar neobișnuit la 12 noiembrie, însă acest concept a fost imediat considerat macabru și imoral.

„Mai multe voci s-au ridicat pentru a denunța utilizarea acestor creaturi drept un joc, sau ca risipă de hrană”, a declarat luni AFP un purtător de cuvânt al firmei, Koji Shibata.

Am vrut ca cei care vin să patineze să experimenteze senzația de a aluneca pe o mare înghețată, dar după ce am primit atâtea critici, am decis să-i punem capăt, a declarat responsabilul parcului Toshimi Takeda. Anterior, el își exprimase la televiziune regretele sale profunde, față de amploarea luată de acest caz.

Gheața urmează să fie topită, o operațiune care ar putea dura o săptămână, și va fi organizată o ceremonie de omagiu adus peștilor, în prezența unui preot șintoist. Am planificat acest lucru, înainte de scandal, a asigurat responsabilul parcului.

3 Comentarii

  1. Deci chiar ne ducem dracului… Ce se intampla acum in lume, ma face sa-mi doresc sa vina extraterestrii sau ceva calamitate, care sa ne rada de pe planeta!

  2. Doamne, incotro se indreapta omenirea? Nu mai avem mila, suflet, totul se bazeaza doar pe apetitul pentru distractii?

  3. auzi la voi ce va mirati si altii se mira cat de inapoiata este tara asta cu tot cu ‘oameni’.e o tara de kkt va asigur!

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X