Sari la conținut
Home » Sătul să își vadă câinele bătut de tatăl său, un băiat de 12 ani a decis să facă un gest cu totul emoționant!

Sătul să își vadă câinele bătut de tatăl său, un băiat de 12 ani a decis să facă un gest cu totul emoționant!

  • de

Sătul să își vadă câinele bătut de tatăl său, un băiat de 12 ani a decis să facă un gest cu totul emoționant!

Acesta a pus câinele într-o cutie și l-a lăsat în fața unui adăpost pentru animale!

O poveste emoționantă și tristă vine de această dată din Mexico City, acolo unde un băiat, a fost extrem de fericit să aibă căţeluşul PitBull pe care şi-l dorea de mult, însă viața nu s-a dovedit a fi ușoară.

Soarta a fost din păcate tragică pentru el, deoarece convieţuirea acasă cu câinele a devenit dificilă dintr-un motiv trist. Motivul a fost dat de agresivitatea tatălui, care îl bătea zilnic pe cățel, starea acestuia agravându-se considerabil.

Când băiatul şi-a dat seama că situaţia devenise insuportabilă, a acţionat în consecinţă!

Astfel, Andrés, în vârstă de 12 ani, ajutat de mama lui, a lăsat căţeluşul într-o cutie de carton în faţa unui adăpost din capitala Mexicului, însoţit de o scrisoare emoţionantă şi un ursuleţ de pluş, astfel încât micul patruped să nu-l uite şi să aibă cu ce să se joace.

Pe Facebook, directorul adăpostului a publicat fotografiile micului PitBull şi textul scrisorii de la Andrés. Odată găsit de personalul adăpostului, căţeluşul a primit îngrijirile medicale de care avea nevoie şi, după ce a fost vaccinat şi consultat, a devenit disponibil pentru adopţie.

L-a salvat de la o viaţă plină de dificultăţi şi suferinţă şi toţi speră că-şi va găsi în curând o familie dispusă să-i ofere toată dragostea pe care o merită.

În ciuda iubirii sale pentru câine, Andrés a reuşit să se despartă de el şi a făcut-o exclusiv pentru binele său, pentru a-l face să nu mai sufere.