Sari la conținut
Home » Salvezi animale, riști închisoare! Situația dramatică prin care trece o femeie

Salvezi animale, riști închisoare! Situația dramatică prin care trece o femeie

Motivul uimitor pentru care o femeie riscă închisoarea! Se pare că legea din Statele Unite ale Americii nu acceptă derogări. Salvezi animale, riști închisoare!

Totul s-a petrecut după ce a avut loc Uraganul Florence din Statele Unite ale Americii!

Uraganul Florence a lovit Statele Unite ale Americii în 2018, iar furtuna ce a fost însoțită de un vânt cu puterea de 175 km/h și valuri de peste 25 m înălțime, a produs pagube importante și numeroase pierderi de vieți omenești.

Însă, pentru o femeie din Statele Unite, nu doar calamitatea i-a adus numeroase probleme. Iubirea pe care o poartă animalelor de companie au făcut-o ca, în timpul uraganului, să salveze un număr impresionant de 27 de animale ce erau condamnate altfel la o moarte sigură (17 câini și 10 pisici).

Convinsă pe bună dreptate că a făcut un gest remarcabil și firesc în astfel de situații, se pare că Tammie Hedges riscă să meargă la închisoare!

Motivul este cu totul halucinant!

Se pare că fapta de omenie făcută de Tammie nu este înțeleasă și apreciată de autoritățile din Statele Unite. Astfel, ea este acuzată că le-a dat animalelor anumite medicamente, fără să aibă însă autorizație în acest sens.

Un alt motiv este dat de locul în care a decis să ducă animalele pentru a fi în siguranță. Tammie a decis să ducă animalele într-un depozit, dar se pare că acesta nu avea licență pentru o activitate de asemenea anvergură. Crazy’S Claws N Paws este numele depozitului în care au fost ținute animalele, fiind înființat de Tammie ca o organizație non-profit de ajutorare a familiilor ce dețin animale de companie, dar nu își permit să le cumpere mâncare și medicamente.

Reprezentanții Protecției Animalelor au decis să îi pună diverse întrebări femeii care a salvat 27 de suflete, iar justificarea ei stă în rândurile de mai jos:

„Misiunea mea a fost  să salvez cât mai multe animale din fața inundației. Am trecut prin uraganul Matthew (din 2016) și a fost oribil. Au existat multe decese care puteau fi evitate. Proprietarii fug ca să-și salveze pielea. Dar pe animale cine le salvează? Eu asta am făcut, le-am salvat”, a spus femeia, care a adăugat că ar fi restituit animalele, dar toate au fost confiscate de autorități.

Autoritățile au luat această decizie deoarece există suspiciuni că Tammie ar practica medicina veterinară fără licență, de aici pornind și medicamentele pe care le-a oferit animalelor. Însă, toate cele 27 de animale de companie sunt în bune condiții, iar după ce au fost consultate de medici veterinari licențiați, au fost predate proprietarilor de drept.

La prima vedere, această decizie pare exagerată având în vedere toate eforturile pe care femeia le-a întreprins în sprijinul animalelor, atât înainte de uragan, cât și în timpul lui.