Sari la conținut
Home » Salvați de un polițist, doi pisoi adorabili nu încetează să îi mulțumească!

Salvați de un polițist, doi pisoi adorabili nu încetează să îi mulțumească!

  • de

Salvați de un polițist, doi pisoi adorabili nu încetează să îi mulțumească!

O nouă șansă la viață pentru doi pisoi!

Doi pisoi mici au fost descoperiți de către un echipaj de poliție din Texas, în apropierea unui magazin. Ascunși sub o mașină, oamenii legii nu au putut observa pe nimeni în zonă, fiind convinși că aceștia au fost abandonați.

Joe Bob Adkins, unul dintre ofiţeri, s-a strecurat cu atenţie sub maşină şi a capturat cu grijă micuţii pisoi, care aveau în jur de 6 săptămâni.

„Au localizat pisoii în interiorul barei de protecţie spate, în locul în care cel mai probabil mama-pisică i-a ascuns din anumite motive”, a declarat Jesse Minton, de la Departamentul de Poliţie din Arlington. „Proprietarul maşinii le-a spus că nu deţine o pisică şi habar nu avea cum de au ajuns pisoii acolo”.

 

Nu se puteau opri să fie alintaţi de omul legii şi să se înghesuie pe pieptul acestuia în cel mai adorabil mod.

Ofiţerul a dus imediat pisoii la un veterinar să vadă care era starea lor şi, din fericire, erau destul de sănătoşi. Pisoii erau flămânzi pentru că stătuseră sub maşină de mult timp. Prin urmare, ofiţerul i-a hrănit cu o lapte dintr-un mic biberon şi micuţii au fost extrem de fericiţi.

Pisoi
Pisoi

Cei doi pisoi se simt minunat în noua lor casă împreună cu ofiţerul Adkins şi se adaptează foarte bine, după ce acesta a decis să îi adopte pe amândoi. De acum înainte cei trei vor împărți o viață împreună, reușind să fie un bun exemplu.