Sari la conținut
Home » Salvată dintr-o curte părăsită, pisica impresionează pe toată lumea cu fața ei amuzantă!

Salvată dintr-o curte părăsită, pisica impresionează pe toată lumea cu fața ei amuzantă!

  • de

Salvată dintr-o curte părăsită, pisica impresionează pe toată lumea cu fața ei amuzantă!

Imagini superbe cu o pisică adorabilă!

Animalele au nevoie de ajutorul nostru chiar dacă par cu totul capabile să se descurce în anumite momente. Fie că vorbim despre câini sau pisici, animalele de companie se bazează pe fiecare dintre noi să le ajutăm, atunci când viața se dovedește a fi prea grea și complicată.

Pe nume Aela, o pisicuță este în centrul atenției în povestea ce urmează. Totul a pornit atunci când o femeie din California a găsit-o într-o curte pe când avea doar câteva zile, cu ochii închişi.

Potrivit thedodo.com, femeia cu suflet mare a aşteptat răbdătoare venirea mamei pisicuţei, dar aceasta nu şi-a făcut apariţia. Drept urmare a contactat Wrenn Rescues, o organizaţie de voluntari dedicată salvării şi asistenţei animalelor.

De îndată ce a văzut-o, Ashley Kelley, o activistă a asociației, şi-a dat seama că pisicuţa nu avea încă nasul complet format și trebuia operată.

Pe măsură ce zilele treceau, pe atât starea pisicuţei s-a îmbunătăţit, devenind mai sănătoasă, mai puternică şi mai plină de viaţă.

Aela are un nas încântător care o face specială şi amuzantă. Acum, simpatica felină se poate bucura de dragostea unei familii, totul mulțumită unui gest aparent nesemnificativ pe moment, însă de mare importanță pe viitor.

Salvată dintr-o curte părăsită pisica și-a găsit o nouă familie