Sari la conținut
Home » Salvat de pe stradă, un pisoi devine cel mai bun prieten al unei voluntare!

Salvat de pe stradă, un pisoi devine cel mai bun prieten al unei voluntare!

  • de

Salvat de pe stradă, un pisoi devine cel mai bun prieten al unei voluntare!

Tânăra nu se aștepta să primească un animal de companie în viața sa!

Întâmplarea următoare s-a petrecut în Canada, acolo unde un grup de pisoi abia născuți au fost subiectul unei operațiuni de salvare cu totul emoționantă. Animalele de companie erau într-o stare îngrozitoare, fiind nevoie urgentă de intervenția salvatoare a omului.

Mama lor lipsea de zile bune, iar micuţii aveau nevoie de îngrijire 24 de ore pe zi. O echipă de voluntari s-a ocupat de fiecare dintre ei în timp ce pisoii se chinuiau să supravieţuiască.

Jess, una dintre voluntare, l-a adus acasă pe cel mai mic dintre ei poreclit Baby Mars. Îl ţinea la căldură şi îl hrănea la fiecare două ore. La început nu era sigură că va supravieţui, dar se pare că „tigrişorul” avea o voinţă uriaşă de a trăi.

După multe zile şi nenumărate eforturi, în cele din urmă cel mic a început să-şi revină. Jess intenţiona să aştepte până când va fi complet pregătit pentru a-i găsi o familie adoptivă.

A venit şi ziua când trebuia să-l prezinte lui Coralie, o prietenă ce plănuia să-l ia în adopţie. Cu toate acestea, Baby Mars avea deja propriul său plan.

De îndată ce a întâlnit-o pe Jess, se pare că alegerea a fost deja făcută. El o urmărea tot timpul, fiind mereu lângă ea.

Salvat de pe stradă