1072 Vizualizari

01 sept., 2016 la 9:25 pm

SALVĂRI spectaculoase ale unor SUFLETE!

Un câine din Peru și o pisica din Amatrice au fost zilele acestea în atenția salvatorilor!

O mână de oameni dintr-o localitate din Peru, America de Sud, au făcut tot posibilul să salveze un câine care risca să moară după ce a rămas blocat într-o groapă, în timp ce în Italia, în comuna Amatrice, o pisică a fost salvată de sub ruine la șase zile după seismul care a distrus localitatea.

Patrupedul, botezat Nikki, căuta mâncare într-un canal, când s-a rătăcit şi a rămas cu capul blocat. Oamenii i-au dat apă câinelui ca să nu se deshidrateze, până când au făcut un plan de salvare, relatează Digi 24.

Până la urmă, localnicii au venit cu un ciocan pneumatic şi au mărit gaura în care rămăsese blocat Nikki suficient de mult ca să-i poată scoate capul. Câinele nu a fost rănit iar acum locuitorii micii localităţi peruane vor să-i ofere o casă.

Un alt animal a fost, de asemenea, salvat de la moarte, de sub ruinele clădirilor prăbușite în urma seismului din Amatrice!

În comuna Amatrice, zguduită din temelii de cutremur, stăpâna pisicii nu s-a putut întoarce la casa prăbuşită, timp de șase zile, însă nu a vrut să renunţe la căutări. Echipele de salvare au observat că pisica, numită Gioia („Bucurie”, în italiană), era în viață, în timp ce săpau prin dărâmături. Gioia a fost adusă în stradă, unde a primit apă şi îngrijiri, scrie digi24.ro.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

X