Sari la conținut
Home » Salvarea miraculoasă a unor cățeluși aruncați într-o fântână! Bărbatul îi adoptă pe toți cinci

Salvarea miraculoasă a unor cățeluși aruncați într-o fântână! Bărbatul îi adoptă pe toți cinci

Salvarea miraculoasă a unor cățeluși aruncați într-o fântână! Bărbatul îi adoptă pe toți cinci.

Gestul impresionant a avut loc în Thailanda!

Pentru Surachet Klaewkla, un bărbat din Thailanda, o zi obișnuită s-a transformat într-o întâmplare pe care nu o va uita niciodată!

Potrivit thedodo.com, momentul în care a auzit niște zgomote înfundate, ce păreau plânsetele unor căţeluşi care strigă după ajutor, a fost momentul în care a decis că trebuie să intervină. În cele din urmă, s-a apropiat de o fântână şi a constatat că acela este locul de unde proveneau sunetele emoționante.

Plin de adrenalină și dornic să ajute, bărbatul a coborât în ​​fântâna parţial secată şi a scos de acolo cinci căţeluşi, toţi acoperiţi cu noroi.

I-a luat acasă pe cei cinci căţeluşi, unde întreaga familie s-a străduit să ajute bietele animale abandonate. A urmat o întreagă procedură pentru a îndepărta noroiul întărit de pe trupurile lor firave, împreună cu o porție bună de mâncare și apă.

Salvarea miraculoasă a unor cățeluși

Deşi persoana vinovată pentru această răutate gratuită nu a fost încă identificată, familia lui Surachet Klaewkla a decis în cele din urmă să-i adopte pe toţi cinci pui. Ei vor avea în sfârşit un cămin călduros şi un loc unde să se simtă în sfârşit protejaţi de o familie iubitoare.