Sari la conținut
Home » Să mai și râdem! De ce vrea un proprietar să-și vândă cățelul, deși are un talent deosebit

Să mai și râdem! De ce vrea un proprietar să-și vândă cățelul, deși are un talent deosebit

Să mai și râdem! De ce vrea un proprietar să-și vândă cățelul, deși are un talent deosebit, a descoperit un cetățean care se plimba într-o după-amiază pe străduțele liniștite flancate de curțile cu garduri multicolore.

La un moment, atenția i-a fost atrasă brusc de un mesaj scris pe un gard: ”Cățel de vânzare. Vorbește!  Preț avantajos.” Se uită repede în jur, nu a descoperit pe nimeni suspect, nicio cameră de luat vederi ascunsă. Îți învinge teama de ridicol și sună la poartă.

Să mai și râdem! Cățelul mincinos

După ce bate-n poartă, apare proprietarul și-i spune că animalul este în grădina din spatele casei. Se duce omul nostru în grădină și vede un maidanez, metis, să nu îl supărăm, lingând la un os.
– Vor….bești?
– Dap.
– Și, care-i treaba? Cummmm de vorbești!? De când!?
– Păăăăi… am descoperit de mic că aveam darul vorbirii, așa că m-am gândit să ajut guvernul și țara mea.
– Adică?
– Păi m-am dus la SRI, le-am spus despre abilitățile mele și m-au angajat, imediat. Am fost în misiune pe la politicieni, partide, baroni, organizații extremiste, am stat în camera cu barosani din politică, interlopi, teroriști, toata crema. Nimeni nu știa că ascultam tot! Am fost cel mai bun agent timp de 8 ani! Dar chestia asta cu schimbat stapâni așa, mereu, mă obosise. Și știam că nu mai sunt așa de tânăr.
Așa că m-am dus și m-am angajat agent sub acoperire la aeroport, la Otopeni. Mă dădeam pe lângă toate figurile și grupurile suspecte și, evident, trăgeam cu urechea. Am zădărnicit așa multe operațiuni de trafic cu arme și droguri. M-am ales și cu ceva medalii. Am avut și o nevastă, ceva plozi.
Acum am hotărât să ies la pensie, zilele astea, să mă bucur de o viață normală.

Omul nostru rămâne cu gura căscată. Se duce după proprietar și-l întreabă cât vrea pe cățel.
– 20 de lei
– Cum doar 20 de lei? Cățelul ăsta e o minune, e fantastic!
– Dă-l dracu de mincinos! Toată viața a stat acolo, în curtea din spate.

Nu mai știm dacă cățelul a fost cumpărat sau a rămas la stăpânul sau, dacă voi știți ceva vă rugăm să ne spuneți și nouă.