1060 Vizualizari

Să-l SALVĂM împreună pe Moshu!

Să-l SALVĂM împreună pe Moshu! Povestea acestui cățel este foarte tristă, a fost salvat în ultima clipă de o iubitoare de animale.

”Încep ziua cu o veste tristă pentru mine și pentru cățelul găsit în urmă cu câteva zile în Buteni, pe drum, într-o stare critică. Persoana care la găsit m-a sunat și mi-a spus că un cățel ce pare bătut, este foarte slăbit, are o ureche tăiată și este înfometat și însetat. Nu se putea ține pe picioare, avea nevoie urgentă de ajutor. După puțin timp, cățelul fost dus la Ineu, iar medicul a spus că prima dată trebuie deparazitat și apoi investigat.

Mai mult, gura lui era plină de răni, am constatat că nu are dinți și nu poate mânca nimic. A primit primul ajutor, ulterior a fost dus la o clinică din Arad, unde medicul Wili Glaser a început investigațiile.

În urma radiografiilor, am aflat că Moshu, cum a fost numit ulterior, a fost probabil un câine ce aparținea ciobanilor. El a fost împușcat cu alice în urmă cu multă vreme, nu se mai văd urmele alicelor, dar multe au fost în apropierea sistemului nervos și i-au provocat semne nervoase ce pot fi asociate intoxicației cu plumb. Bietul cățel a fost împușcat de la cap până la fund, a avut cel puțin 30 de alice adânci, iar cele mai periculoase, după părerea medicului veterinar, sunt în jurul capului și al măduvei spinării.

Împreună cu medicul veterinar am hotărât să-i dăm o nouă șansă la viață. Prin câte suferințe a trecut, prin câtă durere și chin, merită si el să trăiască. Dacă si voi sunteți în asentimentul meu și doriți ca Moshu să trăiască, vă rog, cu toată ființa mea, să-i fiți alături, să putem strânge suma de bani necesară pentru operațiile care vor urma”, acesta este mesajul pe care Rodica Fulias l-a postat acum câteva zile pe Facebook.

Pentru cei care doresc să îl ajute pe Moshu, o puteți face donând în conturile:

RO03BTRLRONCRT00F1903503 cont lei

RO42BTRLEURCRT00F1903501 cont euro

Rodica Fulias

paypal : rodicafulias01@gmail.com

 

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X