315 Vizualizari

S-au pus in vanzare bilete pentru show-ul pe care il va sustine Cezar Millan, in premiera, in Bucuresti!

sursa foto - https://www.facebook.com/bucharestkennelclub

Celebrul dresor de caini vine in martie, la Sala Polivalenta!

Celebrul antrenor de câini, Cesar Millan, va susține un show la Sala Polivalentă din București pe 21 martie 2017, când va include în program și câini cu probleme de comportament din România. Show-ul face parte din turneul „Once Upon a Dog Tour 2017”, pe care îl va susține în alte 15 orașe europene, printre care Londra, Amsterdam, Berlin, Praga și Viena.

Cesar Millan invită iubitorii de câini din România să se înscrie alături de câinele lor în programul de selecție pentru 10 „câini-problemă” cu care acesta va lucra live, în timpul show-ului. Detalii privind selecția cazurilor de câini problemă vor fi comunicate de organizatori în curând. Unul dintre criteriile de eligibilitate este achiziția unui bilet în prealabil, menționează organizatorii.

Biletele au fost puse în vânzare pe myticket.ro și au prețuri cuprinse între 150 de lei și 535 de lei, în funcție de poziționarea în sală.

În plus, o categorie aparte este cea de bilete VIP „meet & greet” (42 de bilete disponibile) cu prețul de 599 de lei. Un astfel de bilet asigură accesul în culise cu 20 de minute înainte de începerea show-ului.

Spectacolul va fi în limba engleză, însă va fi dublat consecutiv în limba română. Accesul în Sala Polivalentă nu va fi permis persoanelor însoțite de animale de companie, iar filmarea sau fotografierea în timpul spectacolului vor fi interzise, adaugă organizatorii români.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X