De 690 Vizualizari

S-a deschis Dogfidelity – reteaua de socializare pentru caini

La inceputul acestei luni, la Paris, s-a lansat oficial Dogfidelity, un Facebook al celor mai buni prieteni ai oamenilor.

Pe Facebook-ul pentru caini, primul profil care apare este cel al stapanilor, scrie 20minutes.fr. “Proprietarul poate posta insa cate informatii doreste, cat de putine”, afirma Thierry Maupas, unul dintre cei trei cofondatori ai site-ului. Urmeaza profilul cainelui, cu o multime de date: nume, rasa, culoarea blanii, data nasterii, activitatile practicate si bieneinteles “un numar nelimitat de fotografii care pot fi accesate si transmise”, adauga Maupas.

Pe site se poate tine online si un carnet de sanatasitedogfidelityte al cainelui, “care poate fi consultat oriunde de veterinar”. Reteaua de socializare ar putea sta si la baza crearii arborelui genealogic al cainelui prin introducerea numerelor cipurilor parintilor sai. “Toti cainii cu aceiasi parinti se vor regasi ca frati, surori, frati vitregi, surori vitrege, verisori”, mai spune Maupas.

Site-ul va fi tradus în engleză la sfarsitul acestei luni, pentru a ajunge in tarile anglo-saxone, iar apoi, tot in cursul acestei veri, si in alte limbi.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X