Sari la conținut
Home » S-a creat o legătura extrem de puternică între un ofițer de marină și câinele său. Cum s-a terminat totul! Poveste fascinantă! 

S-a creat o legătura extrem de puternică între un ofițer de marină și câinele său. Cum s-a terminat totul! Poveste fascinantă! 

S-a creat o legătura extrem de puternică între un ofițer de marină și câinele său. Cum s-a terminat totul! Poveste lor este fascinantă!  Între Jeff DeYoung, ofițer de Marină, și câinele cu care a fost în misiune în Afganistan s-a creat o legătură extrem de puternică, însă o boală grea ce l-a doborât pe Cena le-a distrus fericirea, relatează DailyMail.Cena a fost impecabil în misiuni, a adulmecat bombe, însă sfârșitul e aproape, iar Jeff dorește să îi facă toate poftele și să îi ofere situații inedite, despre care tânărul crede că l-ar bucura pe credinciosul său câine. Din păcate, Cena va fi eutanasiat, întrucât a fost diagnosticat cu cancer osos.În Afganistan au fost împreună, în 2009, iar în 2014, Jeff DeYoung l-a adoptat, când au intrat în rezervă.Înainte de a merge pentru prima dată în Afganistan, DeYoung a fost asociat cu Cena pe baza unui test de personalitate. Ambii erau liniștiți și se completau foarte bine. Cei doi a protejat unitatea de infanterie din spatele lor. În misiune, ofițerul a povestit că te simțeai ca la un joc de noroc.În prima lor zi în orașul Marjah, Cena a adulmecat toată zona, printre culturile de porumb, toată ziua, cu soarele în ochi. Când era aproape de apus, au dat de bombe și împreună au reușit să le neutralizeze.Cena a reprezentat un brav câine de război, a ieși din situații atât lângă Jeff, cât și lângă alți ofițeri. De când Jeff a remarcat că începuse să meargă ciudat, l-a dus la veterinar, care a dat verdictul de cancer osos.Deși este devastat, s-a gândit cum să își binedispună credinciosul prieten. O sa îl plimbe cu un jeep decapotabil, o să îl ducă la pădure, o să îi organizeze onoruri militare înainte de eutanasiere. O să îi păstreze veșnică amintirea vremurilor când au fost doar ei, împotriva pericolelor.Din respect pentru câinele său, DeYoung dorește să îl înmormânteze pe Cena la cimitirul câinilor de război din Lyon, Michigan.