De 1158 Vizualizari

Rusii, impresionati de o dovada de recunostinta si atasament a unei cateluse pentru femeia care a salvat-o de la moarte!

Iarna trecuta, in Sudul regiunii Rostov, Shavi a fost lovita de o masina si lasata sa moara pe marginea unui drum. Era frig, avea doua picioare rupte, tremura si pierduse mult sange. Din fericire, doi trecatori au vazut-o si au dus-o imediat la un veterinar. Intre timp, au facut un apel pe Internet pentru a gasi pe cineva care sa preia animalul si sa aiba grija de el pana isi va fi recuperat sanatatea.

O singura persoana a raspuns: Nina Baranovskaya, de 26 de ani. Tanara a luat-o pe Shavi imediat dupa ce catelusa a fost operata la picioare. A ingrijit-o in micul apartament pe care-l impartea cu fiica ei si cu alte animale de companie, in orasul Rostov pe Don.

catelusa1

Potrivit Daily Mail, catelusa a inceput sa mearga din nou si a invatat, apoi, cateva comenzi de baza. Iar viata a fost frumoasa pana cand Nina a trebuit sa ia o decizie: din cauza casei prea mici si a unor probleme de familie, a dat-o spre adoptie unor prieteni din Voronej, oras situat la 300 de kilometri, spre Nord.

Situatia parea sa fie buna pentru toata lumea, dar dupa cateva zile prietenii au sunat-o pe Nina sa-i spuna ca Shavi a disparut! Dupa doua saptamani, tot nu aparuse si atat femeia, cat si amicii sai erau ingrijorati.

catelusa2

Intr-o buna zi, în timp ce era pe strada, Nina a simtit un fior pe picior si, nu mica i-a fost mirarea s-o vada pe Shavi gudurandu-se si dand din coada. Era fericita ca isi gasise salvatoarea, dupa ce mersese pe jos 300 de kilometri. Jurnalistii rusi sustin ca distanta putea fi parcursa in mai mult de o saptamana asa ca este plauzibila varianta ca Shavi a calatorit singura.

harta

Acum, Nina nu mai vrea sa se desparta de catelusa si cauta un apartament mai mare, in care sa aiba loc toata familia.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X