Sari la conținut
Home » Rusii, impresionati de o dovada de recunostinta si atasament a unei cateluse pentru femeia care a salvat-o de la moarte!

Rusii, impresionati de o dovada de recunostinta si atasament a unei cateluse pentru femeia care a salvat-o de la moarte!

Iarna trecuta, in Sudul regiunii Rostov, Shavi a fost lovita de o masina si lasata sa moara pe marginea unui drum. Era frig, avea doua picioare rupte, tremura si pierduse mult sange. Din fericire, doi trecatori au vazut-o si au dus-o imediat la un veterinar. Intre timp, au facut un apel pe Internet pentru a gasi pe cineva care sa preia animalul si sa aiba grija de el pana isi va fi recuperat sanatatea.O singura persoana a raspuns: Nina Baranovskaya, de 26 de ani. Tanara a luat-o pe Shavi imediat dupa ce catelusa a fost operata la picioare. A ingrijit-o in micul apartament pe care-l impartea cu fiica ei si cu alte animale de companie, in orasul Rostov pe Don.catelusa1Potrivit Daily Mail, catelusa a inceput sa mearga din nou si a invatat, apoi, cateva comenzi de baza. Iar viata a fost frumoasa pana cand Nina a trebuit sa ia o decizie: din cauza casei prea mici si a unor probleme de familie, a dat-o spre adoptie unor prieteni din Voronej, oras situat la 300 de kilometri, spre Nord.Situatia parea sa fie buna pentru toata lumea, dar dupa cateva zile prietenii au sunat-o pe Nina sa-i spuna ca Shavi a disparut! Dupa doua saptamani, tot nu aparuse si atat femeia, cat si amicii sai erau ingrijorati.catelusa2Intr-o buna zi, în timp ce era pe strada, Nina a simtit un fior pe picior si, nu mica i-a fost mirarea s-o vada pe Shavi gudurandu-se si dand din coada. Era fericita ca isi gasise salvatoarea, dupa ce mersese pe jos 300 de kilometri. Jurnalistii rusi sustin ca distanta putea fi parcursa in mai mult de o saptamana asa ca este plauzibila varianta ca Shavi a calatorit singura.hartaAcum, Nina nu mai vrea sa se desparta de catelusa si cauta un apartament mai mare, in care sa aiba loc toata familia.