De 1049 Vizualizari

Ruşii “curăţă cu sânge” oraşul SOCI pentru Jocurile Olimpice de iarnă

Credeai că ai văzut la noi apogeul BARBARIEI? Uite ce le face vecinii noştri maidanezilor! Trăim într-o lume din ce în ce mai nemiloasă...

Primăria oraşului Soci, unde se vor desfăşura Jocurile Olimpice de iarnă 2014, a început exterminarea câinilor maidanezi. Autoritaţile au contractat o firmă de hingheri nemiloasă, Basya Services, dispusă să elimine acest inconvenient cu orice preţ. Şi cum le-a fost dat liber la orice metodă extremă, hingherii ruşi au început o curăţenie sângeroasă.

 

Oamenii lui Alex Sorokin, patronul firmei, e acuzat că şi-a pus oamenii să omoare brutal câinii, chiar în stradă, lăsând pe caldarâm leşurile însângerate. În urma lor, firma de salubrizare şterge orice urmă a masacrului.

 

Sorokin îşi motivează actele de cruzime, din spatele unor purtători de cuvânt şi a unor surse, prin faptul că s-au înregistrat atacuri ale maidanezilor asupra copiilor. Rusul a menţionat şi că săptămâna trecută a asistat la o repetiţie a ceremoniei de deschidere a J.O. şi că a văzut un maidanez plimbându-se prin decor: „Un câine a intrat pe Stadionul Fisht, dar l-am îndepărtat. Doamne fereşte să se întâmple aşa ceva la ceremonia de deschidere. Ar fi o mare ruşine pentru întreaga ţară”, a spus Sorokin. “Pledez pentru dreptul oamenilor de a merge pe stradă fără a fi atacaţi de haite de câini. Să recunoaştem că aceşti câini sunt gunoaie biologice”, a mai spus rusul.

 

Locuitorii din zona susţin că noaptea, animale sunt omorâte cu bestialitate chiar în locul în care sunt găsiţi. Pe internet circulă deja câteva filmări cu astfel de crime săvârşite de hingherii ruşi, greu de privit.

 

 

Din păcate, ruşinea cea mai mare pentru ruşi nu o aduce un maidanez ratăcit la J.O, ci acest masacru, iar iubitorii de animale din Europa vor deja să boicoteze desfăşurarea evenimentului de iarnă.

 

 

3 Comentarii

  1. BRAVO LOR CA AU SANGE IN INSTALATIE SI REZOLVA PROBLEMA.

  2. O rusine sunt cei care se comporta astfel. E convenabil sa pledezi pentru „drepturile” oamenilor cand faci bani din asta.

    Inutil sa mai spun pe cine consider gunoi.

    Insa Dumnezeu nu doarme, fiecare isi ia rasplata dupa fapte, pana la urma.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X