De 761 Vizualizari

Rusia va trimite un catelus Frantei, pentru a-l inlocui pe Diesel

Povestea cainelui erou Diesel, un ciobanesc belgian Malinois, care a fost ucis in urma cu doar cateva zile, in timpul interventiei fortelor speciale franceze intr-un apartament din Saint-Denis, o suburbie din nordul Parisului, a aflat-o deja toata lumea (citeste animalzoo.ro).

dog diesel paris

La doua zile de la operatiune, Ministerul rus de Interne a anuntat pe Twitter ca va trimite un catelus Frantei pentru a-l inlocui pe Diesel. „In semn de solidaritate cu politistii francezi, in aceste zile tulburi, va rugam sa acceptati cadoul dresorilor nostri, un catelus politist, care va fi capabil sa se integreze in randurile cainilor vostri politisti, in locul lui Diesel, ucis in lupta. Va asiguram de vointa noastra de a consolida cooperarea in lupta impotriva criminalitatii si terorismului“, se arata in mesajul transmis ministrului francez de Interne, Bernard Cazeneuve.

Dobrînia, caci asa se numeste catelusul, a primit numele unui legendar erou rus, considerat personificarea fortei, bunatatii, bravurii si altruismului.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X