Sari la conținut
Home » În Rusia! Un cuplu au adoptat un animal de companie mai puţin obişnuit. Viaţa lor s-a schimbat RADICAL I FOTO-VIDEO

În Rusia! Un cuplu au adoptat un animal de companie mai puţin obişnuit. Viaţa lor s-a schimbat RADICAL I FOTO-VIDEO

În Rusia! Un cuplu au adoptat un animal de companie mai puţin obişnuit. Viaţa lor s-a schimbat radicalÎn urmă cu mulți ani, un cuplu din Moscova  au adoptat un pui de urs abandonat, care pe mulţi i-ar descuraja prin dimensiuni şi… temperament.  Animalul ce cântărește acum sute de kilograme a fost găsit de vânători într-o pădure singur și într-o stare foarte proastă, astfel încât Svetlana și Yuriy au decis să-i dea o șansă la viață și l-au luat acasă.Ursul botezat ulterior Stephan are un comportament asemănător unui cățel, este foarte blând, nu muşcă, nu este agresiv și este foarte iubitor.Ca drept recompensă față de cei care i-au salvat viața, Stephan îi ajută pe cei doi la treburile casnice, udarea plantelor și, mai mult, îi place să se uite la televizor cu ”părinții ”săi: „El iubește oamenii și este un urs foarte sociabil și nu este deloc agresiv. Nu am fost niciodată mușcați de Stepan”, a mărturisit doamna Panteleenko.Stepan în vîrstă de 23 de ani mănâncă zilnic 25 kg de pește, legume și ouă! Dar reușește să se mențină în formă datorită dragostei sale pentru fotbal. De asemenea, el este și un bun actor în filme. În înregistrarea video de mai jos, dar şi fotografiile pe care Svetlana le postează periodic pe rețeaua personală de socializare, se vede cum ursul stă cu soţii Panteleenko la masă, mănâncă, cum se uită la televizor cu ei sau cum se joacă în grădină.

Soții din Rusia nu sunt singurii din lumea care au un astfel de animal de companie, ci și Doug și Lynne Seus, din Utah (SUA). Ei au o poveste de viață remarcabilă. Cei doi americani sunt considerați a fi printre cei mai buni dresori de lume, iar animalele lor de companie sunt 3 urși grizzly, cunoscuți pentru dimensiunile impresionante și agresivitate.  Doug, 71 de ani, are experiență de zeci de ani, ca dresor de urși iar în prezent i-a adoptat pe Bart 2, Honey Bump şi Tank.