3049 Vizualizari

Ruby, apel DISPERAT către toți internauții după ce a găsit un câine pe stradă: „Ajutați-mă! Trebuie să ajungaă la casa lui…”

Ruby, apel DISPERAT către toți internauții după ce a găsit un câine pe stradă: „Ajutați-mă! Trebuie să ajungaă la casa lui…”
De câteva ore, Ana Claudia Grigore, cunoscută sub numele de scenă Ruby, a devenit subiect pentru tabloide după ce a postat un anunț pe un cont de socializare.

Cunoscuta cântăreață, în vârstă de 29 de ani, cere ajutorul prietenilor virtuali în încercarea de a-i  găsi pe stăpânii unui cățel pe care l-a găsit de pe stradă.

“Cine și-a pierdut cățelul????????
L-am găsit azi-noapte în zona Mariott, 13 Septembrie. Vă rog să mă ajutați să-i găsesc stăpânii!!!
Dacă îi cunoașteți stăpânii, spuneți-le că e la mine și scrieți-mi dacă aveți vreo informație despre el”, este apelul făcut de cântăreață pe o rețea de socializare.

“Am găsit un cățel azi-noapte, alerga debusolat și mi-am dat seama că s-a pierdut de stăpân întrucât are zgardă la gât, dar fără număr de telefon sau ceva. Vă rog frumos, dacă îl cunoașteți sau aveți orice informație, să-mi scrieți!
Trebuie să ajungă la casa lui, săracul e foarte stresat și eu deja am 100 de animale acasă și îl agită. Cip nu are… nu stiu ce să fac! Vă rog ajutați-mă să-l ajutăm!”, a mai adăugat cântăreața pe contul de Instagram.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X