De 2391 Vizualizari

Romania, Vestul Salbatic? Caini impuscati la Vatra Dornei!

Dementii trag cu gloante prin oras cu riscul de a ucide şi oameni

Zeci de câini au fost împușcați pe străzile orașului Vatra Dornei, Suceava, la sfârşitul săptămânii trecute.

Martorii spun că au auzit focuri de armă în noaptea de vineri spre sâmbătă. Au văzut că pistolarii acţionau dintr-o maşină, omorând fără remuşcări câinii de pe întreaga rază a oraşului.  În urma leşurilor au rămas bălţi mari de sânge şi dâre, după ce animalele s-au mai târât câţiva metri în agonie.

caini impuscati vatra dornei 1

Oamenii şocaţi de sadismul acestor demenţi au făcut plângeri peste plângeri la poliţia locală, care i-a asigurat că se vor lua măsuri. Totodată, gravitatea acestui caz impune o anchetă mai aspră şi mult mai alertă, din moment ce este încălcat regimul armelor şi muniţiilor, iar viaţa locuitorilor şi a valului de turişti care vizitează staţiunea Vatra Dornei este pusă în pericol. Oricând un glonţ poate ricoşa, ucigând un om.

Zvonurile şocante au început să circule în zonă, mulţi cetăţeni fiind convinşi că pistolarii au fost contractaţi chiar de primărie.

11 Comentarii

 1. foarte bine. sa omoare toate javrele si toti fanaticii iubitori de javre

  • cum dracu se face ca aici v-a datzi cu parerea toti cretinii angheloshi ?? pai hai sa ne inarmam toti si sa omoram tot ce misca ,violator ,talhar ,hot, si tot ce mishca…………nici faza cu puscaria pentru cei ce fac infractiuni nu merge ………….sa stea la caldurica pe banii mei ??? la munca silnica cu ei………..

  • Ceacanica spune:

   De o moarte ca asta sa aveti parte si aceia cara fac astfel de lucruri si cei care admit si inchid ochii la asa ceva si toti cei ce bat din palme si se bucira de pe margine la astfel de atrocitati! Va place singele ,numai sa nu fie al vostru ? Stati asa ,ca intr-o buna zi se v-a intoarce roata si fiecare v-a platii pentru tot ce a facut si gindit rau in viata . Din partea mea puteti sa ma injurati…. nici in fund nu ma doare si nici nu o sa ma cobor sa raspund pe masura , pentru ca statutul de oameni l-ati pierdut de mult ca sa meritati macar un scuipat intre ochi si daca vreodata il veti primi, ca fiti mindri de cadoul primit !

 2. NewLevel spune:

  Pai hai mai repede, ori cu adoptiile, ori cu eutanasierile, ca iata la ce gesturi extreme se ajunge.
  Nu, faza cu sterilizarea si reteritorializarea nu a tinut.

 3. vreu sa inteleg; care este diferenta intre un animal si un om care imi face rau ? pe unul (animal) il cocolosim si pe om il bagam la puscarie,pai suntem normali?eu zic ca nu..mai cugetati, si apoi mai comentam,tot ce face rau trebuie starpit.Daca nu , sa ne manance maracinii..

  • Aici ai dreptate, Tot ce face rau trebuie starpit: ca o consecinta ar trebui starpiti/impuscati si oamenii care fac rau, nu? Si tot ca o consecinta, asa cum ucidem cainii din Vatra Dornei pentru ca unul a muscat un om, la fel ar trebui ucisi si toti medicii (pentru ca unul a omorat un om) sau toti soferii (Huidu este cel mai bun exemplu), sau ursii, sau lupii, sau … Of, Doamne, Doamne, cap ai, minte ce-ti mai trebuie?!

 4. Cred că o să mă mut la Vatra Dornei. La București câinii îi omoară pe oameni.

 5. paraschiv spune:

  si eu ma mut la vatra dornei, se asigura protectie

 6. Foarte bine…. speram sa fie in toata tara la fel M@ie la zoofili!!!

 7. Domnule, nici un pistolar nu trage in oameni, astea sint trombonele. In sfirsit cineva face ordine in tara asta. Vinatorii ce fac in padure? Inpusca animalele, legal, fara sa se chinue vreuna. Ca e singe si nebunul stie ca singele apare dupa inpuscare. Acesti ciini sint injectate contra paraziti? Sint sanatoase? Infecteaza populatia dragii mei. Eu cred ca turistii vin cu mai mare curaji si entuziasm daca nu vad ciini hoinari peste tot in oras. Animalul este domesticit sa stea in curte, legat in timpul zilei lasat liber noaptea fara sa poata iesii pe strazi. Asfel putem traii civilizat si in convietuire cu animalele noastre fidele.

 8. Foarte bine, daca autoritatile nu sunt in stare sau nu vor. Probabil niste oameni disperati care nu mai stiu ce sa faca cu cainii. pe autoritati nu le intereseaza.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X