Sari la conținut
Home » Robbie Williams, sfasiat de dorul lui Spencer!

Robbie Williams, sfasiat de dorul lui Spencer!

https://www.youtube.com/watch?v=UvJox-jQkykArtistul Britanic, Robbie Williams, in varsta de 44 de ani, este pur si simplu distrus dupa ce, Spencer, cainele lui preferat, a murit.Cantaretul a făcut anunțul trist pe o retea de socializare, postand urmatorul mesaj: „Vesti triste, oameni buni. Astazi, l-am pierdut pe Spencer. Am inima franta si sunt socat. Te iubim mult si deja ne e dor de tine, Spencer”, a scris Robbie Williams pe contul sau de Twitter.La scurt timp, artistul a publicat pe acelasi cont un filmulet cu bunul sau amic, care l-a insotit la mai toate concertele sale. Pe fundal, Robbie a realizat un cover pe melodia My Way. „RIP Spencer x”, a scris Robbie Williams si mii de oameni si-au aratat compasiunea.

sursa foto: http://www.robbiewilliams.com
sursa foto: http://www.robbiewilliams.com
Chiar si la Bucuresti, pe 17 iulie, Spencer i-a fost aproape cantaretului, iar in cele doua zile petrecute in Capitala, cainele a avut parte de un tratament cu adevarat special. El a avut camera sa la hotelul de cinci stele la care a fost cazat artistul si a fost scos la plimbare regulat, de bodyguarzii lui Robbie.Robbie isi iubea atat de mult cainele, incat ii facuse amicului sau un cont pe Twitter, unde ii tinea la curent pe fanii sai cu peripetiile lui Spencer.
http://www.thesun.co.uk
http://www.thesun.co.uk
Spencer avea 11 ani, iar artistul il primise de la sotia sa, Ayda Field, in 2004. Spencer este un caine special din toate punctele de vedere. Pentru ca este vorba despre o rasa hibrid, care in urma cu 25 de ani, nici macar nu exista. Aceasta a fost creata in Australia, intr-un laborator de reproducere, ca incrucisare dintre Labrador si Poodel. Labradoodle e un fel de „Frankenstein” al rasei canine, insa un monstru simpatic foc.

Etichete: