De 2687 Vizualizari

REVOLTĂTOR! De ce să adopți niște suflete, doar ca să le chinui?

sursa foto - http://presasm.ro

Un ”iubitor de animale” din Carei și-a înfometat câinii adoptați, până la un pas de moarte!

Presasm.ro relatează în aceste zile cazul unui locuitor din Carei, care a simițit nevoia să adopte doi câini de la Asociația pentru protecția animalelor Puffi. Omul i-a dus acasă, i-a pus în lanțuri foarte scurte și…a cam uitat să le dea de mâncare, spun reporterii. Iar bietele animale au ajuns, evident, piele și os.

Norocul câinilor – un Labrador și un șoricar – a fost că voluntarii Asociației Puffi erau prin zonă și i-au văzut, salvându-le viața, după ce au fost înfometați timp de opt luni de zile. ”Am fost şocaţi când i-am văzut cum arată. I-am găsit piele şi os. Şoricarul era legat cu un lanţ de 80 cm, iar Labradorul cu unul de un metru. Nu aveau în castroane nici mâncare şi nici apă, deşi afară era o căldură greu de suportat”, a declarat pentru opiniedecarei.com, preşedintele Asociaţiei Puffi, Maria Ardelean.

puff2

puff3

puff4

”Careianul care i-a adoptat a spus că le dă mâncare de două ori pe zi. Poate că aşa făcea, însă porţiile erau mult prea mici pentru nevoile celor doi câini. Culmea e că ne-a şi arătat mâncarea, care era dintre cele mai scumpe şi mai bune din punct de vedere calitativ. Păcat că asta nu a ajutat cu nimic şoricarul şi Labradorul, care erau piele şi os”, a adăugat Maria Ardelean.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X