Sari la conținut
Home » Revedere emoționantă, după câteva luni, între stăpân și câine / VIDEO

Revedere emoționantă, după câteva luni, între stăpân și câine / VIDEO

Revedere emoționantă, după câteva luni, între stăpân și câine! Cipul implantat în pielea cățelușei a făcut posibilă revederea între stăpân și cățelul lui de companie.

Un bărbat din Frisco, Texas, a pierdut-o pe Dora, căţeluşa din aceste imagini, în momentul când zgomotul şi luminile unor artificii au brăzdat cerul. De frică, cățelușa a sărit gardul din curtea familiei care a adoptat-o.

Stăpânii ei au fost devastaţi. Au căutat-o pe Dora îndelung în speranţa că o vor găsi. Pe zi ce trecea căutările se dovedeau zadarnice, însă după aproape şapte luni soarta le-a zâmbit în momentul în care simpaticul lor animal de companie a fost găsită.

Cipul implantat în pielea cățelușei de către medicul veterinar a oferit informaţii suficiente despre ea şi stăpânii acesteia. Întâlnirea Dorei cu familia în care crescuse a fost emoţionantă până la lacrimi.

Și-a privit pe stăpânul fix în ochi care nu mai contenea s-o mângâie şi s-o alinte cu blândeţe. Apoi Dora  şi-a pus ușor capul pe piciorul bărbatului şi i-a întins laba din faţă în semn de mulţumire.

Finalul filmuleţului poate fi un mesaj pentru toţi proprietarii de câini care ar trebui să meargă cu ei la cabinetele veterinare în vederea implantării unui microcip.