Sari la conținut
Home » Reuniunea emoționantă: Câinele care a fost despărțit de puiuți săi

Reuniunea emoționantă: Câinele care a fost despărțit de puiuți săi

cățel care roade obiecte; sursă foto: E-vet.ro

Reuniunea emoționantă. Daisy și cei opt căței ai ei au fost luați de Muddy Paws Rescue dintr-un adăpost supra-aglomerat în februarie 2022. Intrarea lor a fost dramatică.

Cățelușii sufereau de parvo și aveau nevoie de îngrijire intensivă pentru a-i menține stabili. A fost o perioadă de incertitudine, dar au reușit să se salveze.

Daisy era îngrozită de orice și avea probleme de adaptare după ce a fost separată de cățelușii ei.

Daisy  provoacă probleme în cartier

Caine cu pete de lacrimi maro la ochi.. Sursa foto: dogtime.com
Caine cu pete de lacrimi maro la ochi care stă în pat

Totuși, când Daisy a fost adoptată de o familie care locuia într-un loc liniștit, departe de oraș, toată lumea a fost încântată și a crezut că lucrurile se îndreaptă în sfârșit spre bine. Din păcate, Daisy avea alte planuri.

„Spre surprinderea tuturor, în a doua zi de acasă, Daisy a reușit să sară peste gardul de 1,5 metri care înconjura noua ei curte și să fugă”, a declarat Mallory Kerley, director de marketing la Muddy Paws Rescue. „La început, au fost multe apariții din cartier și aproape că a fost prinsă de numeroase ori. Dar ea se sustrăgea de la capturare, iar aparițiile au încetinit. Acest lucru a dat startul unui efort masiv de căutare care a implicat personalul nostru, voluntarii și, practic, întregul cartier!”

După patru zile de alergare, Daisy a fost în cele din urmă văzută în pădure. O pereche de salvatori a reușit să se apropie încet de ea în decurs de o oră până când au fost suficient de aproape pentru a o asigura. Salvatorii ei au crezut că faptul că puii ei aveau parvoită a fost dramatic.

Reuniunea emoționantă care a adus totul la normal

După ce a fost salvată a doua oară, Daisy a început să se acomodeze în noua ei casă. Cățeii ei s-au vindecat și au fost toți adoptați. Micuța familie a plecat pe drumuri separate – dar toți părinții au păstrat legătura.

La aproximativ un an și jumătate după ce au fost adoptați cu toții, Daisy și noile familii ale cățeilor ei au decis să le adune pe mamă și pe cățeluși pentru o reuniune. Trecuse atât de mult timp de când nu se mai văzuseră cu toții, iar reuniunea de familie a fost la fel de adorabilă pe cât se aștepta toată lumea, potrivit thedodo.

Cățelușii au crescut acum și au aceeași mărime ca și mama lor. Câțiva dintre puii lui Daisy arată exact ca ea, iar asemănarea de familie se poate vedea pe fața fiecărui cățeluș.

Etichete: